FIBA Champions League: Κόντρα στο Λαύριο και Τρεβίζο

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
FIBA Τσάμπιονς Λιγκ

5581. ΝΙΖΝΙ ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ – ΛΑΥΡΙΟ (18:00, COSMOTE SPORT 4)

Στην παράταση πήγε το ματς στο ΣΕΦ κόντρα στο Λαύριο, όχι όμως μόνο δεν μπόρεσε να πάρει τελικά τη νίκη, αλλά έχασε και με εννέα πόντους διαφορά, 95-86). Από αυτό το ματς και μετά έκανε δύο νίκες στη σειρά στη VTB με 79-65 κόντρα στην Πάρμα και με 72-65 απέναντι στην Τσμόκι. Για να έχει ελπίδες πρόκρισης πρέπει να κερδίσει και να καλύψει και τη διαφορά των εννέα πόντων με την οποία έχασε. Λείπει ξανά ο Μπαμπούριν.

Nίζνι – Λαύριο στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Λαύριο με νίκη κλειδώνει την 3η θέση και μετά βάζει πλώρη για ψηλότερα. Η ομάδα του Σερέλη στη μοναδική της έξοδο μέχρι σήμερα στη διοργάνωση έχει χάσει εύκολα στη Μάλαγα. Μετά τη νίκη επί της Νίζνι πάντως υπέστη δύο ήττες. Πρώτα έπεσε θύμα έκπληξης για να χάσει εντός από τον Ιωνικό και μετά διασύρθηκε στο Ρόδο από τον Κολοσσό σε εμφανίσεις που δεν μας έχει συνηθίσει.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Οι εμφανίσεις του Λαυρίου στα τελευταία δύο ματς είναι απρόσμενα κακές και μας έχουν μπερδέψει. Η Νίζνι παίζει καλή άμυνα και πρέπει να βγάλει ένστικτο επιβίωσης. Πάμε λοιπόν με το -5,5 των γηπεδούχων σε απόδοση 1.90 στη bwin, αφού δεν πιστεύουμε ότι θα κάνουν τέταρτη ήττα σε ισάριθμα ματς.


5584. CSU ΚΛΟΥΖ-ΝΑΠΟΚΑ – ΧΑΠΟΕΛ ΧΟΛΟΝ (19:00)     

Από την πρώτη της ήττα έρχεται η Ναπόκα η οποία έχασε με 78-68 στην έδρα της Χάποελ Χολόν. Ακόμη κι έτσι όμως παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου και μέχρι τώρα είναι η ευχάριστη έκπληξη σε αυτόν. Στη Ρουμανία έκανε δύο νίκες μετά από αυτό το ματς και γενικά εντός συνόρων παίζει δίχως αντίπαλο

Κλουζ – Χάποελ Χολόν στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Χάποελ Χολόν έχει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς αφού το παιχνίδι της με την Νταρουσάφακα έχει αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην αντίπαλο. Φοβερή άμυνα κόντρα στους Ρουμάνους στο προηγούμενο παιχνίδι, αν κερδίσει σήμερα γίνεται αυτόματα φαβορί για την πρωτιά ή έστω να χάσει με διαφορά μικρότερη των 10 πόντων. Μετά από τη νίκη κόντρα στους Ρουμάνους κέρδισε τη Μακάμπι στο πρωτάθλημα και ακολούθησε η ήττα από τη Χάποελ Τελ Αβίβ εκτός έδρας.

Μεγάλο ντέρμπι, δεν θα μπλέξουμε στοιχηματικά. Κλίνουμε ελαφρώς προς το διπλό στο 2.10, αλλά δεν θα πάρουμε ρίσκο πονταρίσματος.


5585. ΦΑΛΚΟ ΣΟΜΠΑΤΕΛΙ – ΤΡΕΒΙΖΟ (19:00)   

Το πάλεψε αρκετά η Φάλκο στο Τρεβίζο, έπαιξε κι αυτή σκληρή άμυνα ως απάντηση στην άμυνα των Ιταλών, αλλά τελικά υπέκυψε με 68-60. Πρώτη ήττα στη σεζόν, αφού μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε δύο νίκες στον όμιλο και μόνο νίκες στην Ουγγαρία, στην οποία πλέον έχει φτάσει στο 11-0.

Φάλκο – Τρεβίζο στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τρεβίζο άφησε πίσω της την κακή εμφάνιση και την απρόσμενη ήττα –και ιδιαίτερα με αυτόν τον τρόπο- στην έδρα της Φορτιτούντο Μπολόνια με υγιή αντίδραση και νίκη 96-83 επί της Κρεμόνα εντός έδρας. Εδώ στον όμιλο έχει μόνο νίκες κι αν δεν χάσει σήμερα ή έστω υπερασπιστεί το +8 της νίκης επί των Ούγγρων, δύσκολα θα χάσει την πρωτιά.

Η Φάλκο μπορεί να είναι αρκετά δυνατή στην έδρα της αλλά και υστερεί ποιοτικά των αντιπάλων της και δεν έχει το μέγεθος των τρεβιζάνι στην Ευρώπη. Η ιταλική ομάδα μπορεί να καθαρίσει σήμερα την πρωτιά και μάλιστα τη βρίσκουμε σε τιμή αουτσάιντερ στο 2.10 στη stoiximan. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε την πλάτη μας σε αυτό το σημείο και παίζουμε ξεκάθαρα στο διπλό.


5586. ΡΙΤΑΣ ΒΙΛΝΙΟΥΣ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (19:30)

Στην παράταση υπέκυψε στην Πόλη η Ρίτας για να χάσει με 82-79 σε ένα παιχνίδι όπου έπεσαν κορμιά στην άμυνα (69-69 κανονική διάρκεια). Κάπως έτσι με ρεκόρ 1-2 πλέον αν χάσει σήμερα χάνεται. Ιδεατά θέλει να καλύψει και το -3 με το οποίο έχασε από την Μπεσίκτας. Στο πρωτάθλημα Λιθουανίας ακολούθησαν δύο νίκες σε ισάριθμα ματς.

Ρίτας – Μπεσίκτας στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπεσίκτας είναι σε άνοδο. Μετά τη νίκη επί της Ρίτας ακολούθησαν ακόμη δύο ροζ φύλλα αγώνα για το πρωτάθλημα Τουρκίας. Κάπως έτσι έχει φτάσει σε ένα αήττητο σερί έξι αγώνων. Χτυπά ακόμη και την κορυφή του ομίλου αν περάσει σήμερα με διπλό.

Πολύ δύσκολο ντέρμπι για πρόβλεψη. Με τους 5.5 πόντους στο όριο, μάλλον το διπλό έχει μεγαλύτερη αξία από τον άσσο.


5587. ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΑΝ ΠΑΜΠΛΟ ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ (21:00)

Επιτέλους νίκη αναφώνησαν στην Όλντενμπουργκ. Κατάφερε να κερδίσει την Μπάμπεργκ με 87-71 εντός έδρας, να συνδυάσει καλό μπάσκετ με ουσία και το κυριότερο να διακόψει ένα σερί επτά ηττών! Στην Ισπανία έχασε με 92-80 από την Μπούργκος κι έχει ρεκόρ 1-2 στον όμιλο.

Όλντενμπουργκ – Μπούργκος στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπούργκος μετά τη νίκη επί των Γερμανών έκανε δύο ήττες στη σειρά, πρώτα από τη Μανρέσα εντός και μετά από τη Μάλαγα εκτός. Το ποτήρι ξεχείλισε με αυτά τα δύο αποτελέσματα. Ο διάδοχος του Πεναρόγια, Τάμπακ, δεν μπόρεσε ανταποκριθεί. Τουλάχιστον αυτό έκρινε η διοίκηση και τον απέλυσε. Στη θέση του ο Ερνάντεθ ως προσωρινός, μία προσωπικότητα σεβαστή, που είναι στην ομάδα από το 2015. Μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει ως πρώτος.

Μπερδεύει την κατάσταση η απόλυση του Τάμπακ, δεν θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με το ματς.