FIBA Champions League: Αουτσάιντερ με αξία

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
FIBA Τσάμπιονς Λιγκ

5582. ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ – ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (21:30)

Πριν δύο εβδομάδες έχασε στην Τουρκία δύσκολα με 82-76. Τρίτη ήττα σε τρία ματς στον όμιλο και σήμερα όχι μόνο πρέπει να κερδίσει, αλλά χρειάζεται και να καλύψει τη διαφορά των έξι πόντων, ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης. Στην Ιταλία έπεσε θύμα έκπληξης κι έχασε εντός από την Τρέντο με 80-78. Στο πρωτάθλημα τα πάει περίφημα γενικότερα, αλλά σήμερα αν χάσει είναι εκτός Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπρίντιζι – Νταρουσάφακα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Νταρουσάφακα έχει δώσει ένα ματς λιγότερο, δύο στον όμιλο, αφού ταλαιπωρήθηκε από κορονοϊό. Παρόλα αυτά επέστρεψε με το πόδι πατημένο στο γκάζι και έκανε τέσσερις νίκες στα ισάριθμα τελευταία ματς. Για το πρωτάθλημα, στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε, κέρδισε την Μπαχτσέ με 68-66.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Η Μπρίντιζι θέλει και τη διαφορά των 6.5 πόντων, για να είμαστε ειλικρινείς όμως πολύ αμφιβάλλουμε αν μπορεί να πάρει έστω και τη νίκη. Η Ντάσκα χτυπά ακόμη και την πρωτιά του ομίλου αν κερδίσει σήμερα. Δείχνει ικανή να το προσπαθήσει μέχρι το τέλος. Το γεγονός λοιπόν ότι έχει μαζί της μαξιλαράκι 6.5 πόντων, μας επιτρέπει να ποντάρουμε στο διπλό στο χάντικαπ στο 1.90 στη stoiximan.


5583. ΝΤΙΖΟΝ – ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ (21:30, COSMOTE SPORT 4)

Η Ντιζόν υποδέχεται την ομάδα από την οποία διασύρθηκε πριν δύο εβδομάδες με 83-54. Οι ντιζονέ αν χάσουν θα κινδυνεύσουν να βρεθούν ακόμη και στην τελευταία θέση, οπότε πρέπει να ψάξουν την υπέρβαση. Μετά τη συντριβή στη Μάλαγα έχασαν και στη Λιμόζ, αλλά κέρδισαν πριν λίγες μέρες τη Σαλόν Ρεμς.

Ντιζόν – Ουνικάχα Μάλαγα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάλαγα το πάλεψε στην Μπασκόνια αλλά έχασε στο τρίποντο λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο επί των Γαλλών, ενώ στο τελευταίο της παιχνίδι, η ομάδα του Κατσικάρη επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με 89-78 εντός έδρας την Μπούργκος. Είναι αήττητη στον όμιλο και δύσκολα θα χάσει την πρωτιά ακόμη κι αν χάσει σήμερα.

Δεν θα μπλέξουμε με το ματς. Η Ντιζόν έχει μεγαλύτερο κίνητρο, η Μάλαγα όμως είναι πολύ ανώτερη. Παρόλα αυτά δεν καίγεται όμως. Καλύτερα να πάμε στη στοιχηματική αποχή.