*Προκριματικά για το EURO U21, η τελική φάση του οποίου θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γεωργίας και της Ρουμανίας το 2023.

*Όμιλοι των έξι ομάδων και ένας των πέντε. Προκρίνονται οι πρώτοι από κάθε όμιλο και ο καλύτερος δεύτερος. Οι υπόλοιποι δεύτεροι προκρίνονται στα πλέι οφ.

*Α’ ματς: Λετονία Κ21 – Πολωνία Κ21 0-2

Δείτε τα Προγνωστικά Euro U21

ΠΟΛΩΝΙΑ U21 ΑΝΑΛΥΣΗ

Από το πουθενά στο κυνήγι της πρόκρισης η Πολωνία, που πέτυχε τεράστια νίκη με 0-4 στην έδρα της Γερμανίας πριν τέσσερις μέρες και έσβησε την ήττα από το Ισραήλ! Ασύλληπτο ξεκίνημα, προηγήθηκε με 0-3 στο 14′ ήδη και μετά από λίγο έμεινε με παίκτη λιγότερη η αντίπαλός της και όλα έγιναν πιο εύκολα. Πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση και στο -2 από Γερμανία και Ισραήλ που ισοβαθμούν στην κορυφή. Αγωνιστικά, το ρόστερ της δεν παρουσιάζει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με πέρυσι, οι παίκτες αγωνίζονται σχεδόν όλοι στην Ekstrakalsa.

Προηγούμενο παιχνίδι: Διέλυσε την Γερμανία με 0-4 εκτός έδρας για την προηγούμενη αγωνιστική στις 12/11.

Πολωνία U21 Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν over 2,5 (δες το στην Bwin)

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν no goal

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΕΤΟΝΙΑ U21 ΑΝΑΛΥΣΗ

Στο μοναδικό παιχνίδι του ομίλου που θεωρήθηκε φαβορί, επικράτησε άνετα με 2-0 του Σαν Μαρίνο και πήρε τους πρώτους της βαθμούς, ενώ παράλληλα έδωσε τέλος σε ένα σερί 5 ηττών στα προκριματικά. Ακολούθησαν δύο ακόμη ήττες από Ισραήλ και Ουγγαρία εκτός έδρας. Στόχος της είναι κυρίως στην αποκόμιση εμπειριών για τους νεαρούς παίκτες της. Το ρόστερ της απαρτίζεται κατά το πλείστον από παίκτες του εγχώριου πρωταθλήματος, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων και στερείται παραστάσεων.

Προηγούμενο παιχνίδι: Ηττήθηκε δύσκολα από την Ουγγαρία με 1-0 εκτός έδρας για την προηγούμενη αγωνιστική των προκριματικών.

Λετονία U21 Στατιστικά

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν under 2,5

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της

Πολωνία U21 – Λετονία U21 στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ