NFL: Το ματσάρισμα του Σάναχαν

Dimitris_Betarades
Δημήτρης Βασιλάκος
Ανανεώθηκε:
NFL slider
  • Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται τα ξημερώματα στο Σαν Φρανσίσκο

ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ 49ΕΡΣ  –  ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΡΑΜΣ  (16/11, 03:15)

  • Ντέρμπι της NFC West. Από το 2019 και μετά οι 49ερς μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια! Πέρσι επικράτησαν 24-16 στον Σαν Φρανσίσκο και 20-23 στο Λος Άντζελες. 

49ΕΡΣ (3-5):

Κατώτεροι των περιστάσεων σε ένα ακόμη παιχνίδι οι 49ερς, συνεχίζουν να εκπλήσσουν αρνητικά, την προηγούμενη Κυριακή ταπεινώθηκαν εντός έδρας από τους “ακέφαλους” Κάρντιναλς. Δίχως Μάρεϊ και Χόπκινς οι αντίπαλοι κι όμως κυριάρχησαν στο Σαν Φρανσίσκο, με το τελικό 17-31 να κολακεύει του 49ερς. 0-17 στη 2η περίοδο το σκορ, 7-31 στα μέσα στης 3ης. Κυριαρχήθηκαν στο έδαφος και αμυντικά (163 γιάρδες) και επιθετικά (μόλις 39 γιάρδες), επέτρεψαν μεγάλες φάσεις στους αντίπαλους RBs.

Επιθετικά πλήρωσαν τα τρία turnovers από Κιτλ, Αγιούκ και Γκαρόπολο, με τον τελευταίο να γεμίζει την στατιστική του στο τέλος του αγώνα. Παραμένει στα ηνία της επίθεσης και απόψε, αλλά ο Λανς αναμένεται να πάρει snaps, κυρίως σε red zone καταστάσεις.

  • Αποτελέσματα: 33-41 @ Λάιονς, 11-17 @ Ιγκλς, 28-30 Πάκερς, 21-28 Σίχοκς, 17-10 @ Κάρντιναλς, 18-30 Κολτς, 22-33 @ Μπερς, 17-31 Κάρντιναλς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής οι Χέιστι (RB), Χερστ (DL), Κερκπάτρικ (cornerback), Σανού (receiver) και Ουίλσον (safety). Αμφίβολοι οι Γουάρντ (cornerback), Μόουζλι (cornerback), Νόρμαν (cornerback) και Κι (DL). Μακροχρόνιες οι απουσίες των Φορντ (pass rusher), Μόστερτ (RB), Γκρίνλο (linebacker), Κίνλο (DL), ΜακΓκλίντσι (OL) και Ταρτ (safety).
Σαν Φρανσίσκο 49ερς – Λος Άντζελες Ραμς στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΑΜΣ (7-2):

Όπως και οι 49ερς, παρότι φαβορί σε εντός έδρας αγώνα την προηγούμενη Κυριακή, ηττήθηκαν εύκολα (16-28) από τους Τάιτανς, με την επίθεσή τους πλήρως βραχυκυκλωμένη. Το pass rush των αντιπάλων κατέστρεψε τα επιθετικά πλάνα του ΜακΒέι και ο Στάφορντ υπέπεσε σε δύο πολύ άσχημες interceptions που χάρισαν (έμμεσα και άμεσα) 14 πόντους στους Ταίτανς στη 2η περίοδο! Ανήμπορη η επιθετική τους γραμμή να περιορίσει την πίεση των Λάντρι, Ότρι και Σίμονς, ο Στάφορντ ουδέποτε βρήκε ρυθμό και έμειναν δίχως touchdown στον αγώνα για πρώτη φορά φέτος.

Πήγε στράφι η πολύ καλή αμυντική απόδοση, με μόλις 194 γιάρδες παθητικό, μόλις 125 στον αέρα, παρότι δεν έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα ο νεοαποκτηθής Μίλερ από τους Μπρόνκος.

Νέα “αστραφτερή” μεταγραφή για τους Ραμς μετά την ήττα από τους Τάιτανς, υπέγραψαν τον Μπέκαμ που έμεινε ελεύθερος από τους Μπράουνς και αναμένεται να μπει στο επιθετικό ρεπερτόριο άμεσα, αφού μία ημέρα αργότερα τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο ο Γουντς και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν!

  • Αποτελέσματα: 34-14 Μπερς, 24-27 @ Κολτς, 34-24 Μπακανίρς, 20-37 Κάρντιναλς, 17-26 @ Σίχοκς, 11-38 @ Τζάιαντς, 28-19 Λάιονς, 22-38 @ Τέξανς, 16-28 Τάιτανς
  • Ιατρικό Δελτίο: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Γουντς (receiver), αμφίβολοι οι Άλεν (OL), Μίλερ (linebacker), Ουίλιαμς (cornerback). Μακροχρόνιες οι απουσίες των Έικερς (RB), Τζόσεφ-Ντέι (DL).

Δείτε τα Προγνωστικά NFL

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Απογοητεύουν, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια τους οι 49ερς με 4/4 ήττες, η επίθεση του Σάναχαν αποτελεί αρνητική έκπληξη της σεζόν. Το ματσάρισμα απέναντι στους Ραμς όμως τα τελευταία χρόνια είναι ευνοϊκό, μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες και το σημερινό ματς είναι μία από τις τελευταίες ευκαιρίες για την ομάδα του Σαν Φρανσίσκο να σώσει τη χρονιά. Οι Ραμς έδειξαν ότι είναι τρωτοί όταν πιέζεται ο Στάφορντ και η απουσία του Γουντς είναι πολύ σημαντική για την ανάπτυξή τους. Περιμένουμε κλειστό ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που γνωρίζονται πολύ καλά και θα ποντάρουμε στο συνδυαστικό 49ερς +8.5 & Under 58.5 σε απόδοση 2.00. 

Σαν Φρανσίσκο 49ερς – Λος Άντζελες Ραμς στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ