Πρωταθλητές Ευρώπης, “under” pressure

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης προγνωστικα ιταλια ιρλανδια

Τρείς όμιλοι, ένας πρωταγωνιστής… Η Ιταλία! Η σημερινή ημέρα, η προτελευταία των προκριματικών ομίλων του Π.Κ. ’22, θα μας δώσει άλλο ένα εισιτήριο για το Κατάρ, αφού Αγγλία και Δανία, έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την πρόκριση, εκτός βέβαια, αν οι Άγγλοι, δεν εμφανιστούν στον εκτός έδρας αγώνα με το Σαν Μαρίνο…

Βόρεια Ιρλανδία – Ιταλία

Το χαμένο πέναλτι του Ζορζίνιο στο 90’, ήταν επόμενο ότι θα έβαζε σε μπελάδες τους Ιταλούς. Οι Ελβετοί με το τελικό 1-1, παρέμειναν συγκάτοικοι στην κορυφή του ομίλου με τους πρωταθλητές Ευρώπης και τώρα η πρόκριση παίζεται σχεδόν επί ίσοις όροις, αν υπολογίσουμε ότι οι Ιταλοί,  σε περίπτωση ισοβαθμίας, έχουν καλύτερη διαφορά 2 τερμάτων από τους Ελβετούς, όμως, παίζουν εκτός έδρας,  με την Β. Ιρλανδία, ενώ οι Ελβετοί, παίζουν μέσα, με την Βουλγαρία. Στην περίπτωση που νικήσουν και οι δύο κι έχουν την ίδια διαφορά τερμάτων, τότε προκρίνονται οι Ελβετοί, αφού στα μεταξύ τους, είχαν το 0-0 εντός και το 1-1 στη Ρώμη!

Χωρίς Ιμόμπιλε, Ζανιόλο, Πελεγκρίνι και Βεράτι, δεν ξέρω πως θα πετύχουν μεγάλο σκορ οι Ιταλοί και θα ποντάρω σε αυτό.

Βόρεια Ιρλανδία – Ιταλία στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκωτία – Δανία

Στον 6ο όμιλο, η Δανία έχει προκριθεί με το απόλυτο ρεκόρ των 9 νικών και παίζει στην Σκωτία για να κάνει το 10 στα 10! Η Σκωτία από την πλευρά της, ως δεύτερη, έχει ήδη ξεκινήσει την ψυχολογική προετοιμασία της για τα μπαράζ και θέλει να πάρει ρεβάνς για την μοναδική της ήττα, αυτή από τους Δανούς με 2-0, στις αρχές του Σεπτέμβρη. Πρώτη φορά παίζουν επίσημο ματς στη Σκωτία, αφού η προηγούμενη κόντρα τους, ήταν στο ΜΟΥΝΤΙΑΛ ’86, όπου οι Δανοί είχαν νικήσει 1-0. Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει, άγχος επίσης, αλλά δεν πιστεύω ότι θα δούμε και κανένα υπερθέαμα με πολλά γκολ.  Θα χρησιμοποιήσω και την διπλή ευκαιρία.

Πολωνία – Ουγγαρία

Άλλο ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, στον 9ο όμιλο, μεταξύ της Πολωνίας, που ετοιμάζεται για τα μπαράζ και της Ουγγαρίας. Μαθηματικά, οι Πολωνοί έχουν ελπίδες να κατακτήσουν και την πρώτη θέση από τους Άγγλους, αλλά θα πρέπει να νικήσουν με μεγάλο σκορ τους Ούγγρους και ταυτόχρονα να χάσει η Αγγλία στο Σαν Μαρίνο! Mission impossible! Το ότι θα μπούνε γκολ πάντως σε αυτή την αναμέτρηση, νομίζω ότι είναι λογικό, αφοί και οι δύο ομάδες σκοράρουν, ενώ οι Ούγγροι έχουν και τον αέρα της ισοπαλίας στην Αγγλία (1-1).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ  –  ΙΤΑΛΙΑ   under 2,5  γκολ με απόδοση 2.07

ΣΚΩΤΙΑ – ΔΑΝΙΑ   Χ2 και under 2,5  γκολ με απόδοση  1.92

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ   over  2,5  γκολ  με απόδοση  2.10

Β. Ιρλανδία – Ιταλία: Under 2.5 (2.07)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ