Προγνωστικά Στοιχήματος eSports: PGL Major Stockholm 2021

Vasilis-Ortega_Betarades
Βασίλης Ortega
Ανανεώθηκε:
esports 2021

PGL Major Stockholm και συνέχεια με Quarterfinals για να μάθουμε και το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών. Heroic vs G2 eSports είναι το πρώτο και ξεκινάει το Σάββατο το απόγευμα. Τρέξαμε καλό σερί μέχρι και το χθεσινοβραδινό match up απέναντι στους Γάλλους του Niko, οι Ninjas in Pyjamas δεν εμφανίστηκαν ποτέ όπως και ολόκληρο το στάδιο μετά και την ταπεινωτική ήττα τους στην Inferno. O Device δεν ξεχώρισε και αναπόφευκτα ο Niko με 1,44 K/D εξήγησε και στους ποιο δύσπιστους γιατί αποτελεί έναν από τους κορυφαίους της σκηνής. Μαγική εικόνα για τους Γάλλους αλλά 2 αναμετρήσεις έμειναν, με τέτοια απόδοση μόνο ο Simple μπορεί να τους σταματήσει και αν, κρατάω ακόμα κάποιες επιφυλάξεις όμως γιατί μιλάμε για ομάδα με τα μεγαλύτερα σκαμπανεβάσματα από όσες έχουν απομείνει. Πάμε να δούμε τα σημερινά!

Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για όλους τους gamers ή μη που έχουν λογαριασμό στο Steam δημιούργησα group που θα βρείτε ΕΔΩ, απώτερος σκοπός να μαζευτούμε το active community του Betarades.gr εκεί έτσι ώστε να παίζουμε παρέα. To discord του site μας θα το βρείτε ΕΔΩ ενώ θα με βρείτε στο κανάλι #Esports για οποιαδήποτε απορία.

Νέο κανάλι για τους Betarades.gr για όλα τα LIVE  και τις εκπομπές του Αποστόλη με πολλά δώρα, μπορείτε να κάνετε δωρεάν subscribe ΕΔΩ.

Gambit eSports vs FURIA (17:30)

PGL Major Stockholm με τον Shiro να καλείτε να κάνει το αυτονόητο και να περάσει απέναντι στην τελευταία ομάδα της Βραζιλίας, κάτι αναμενόμενο αν δούμε και το 1,20 που δίνει η νίκη τους. Καλοί χρυσοί οι FURIA αλλά εδώ πέφτουν πάνω σε τοίχο, φυσικά δεν έχουν τίποτα να χάσουν αλλά και πάλι το δέλεαρ είναι τεράστιο για να παραπατήσει ομάδα του top-3 πόσο μάλλον οι Ρώσοι που είναι από τις πλέον σταθερές. Περιμένω ένα γρήγορο 2-0 με όλα τα under να έχουν αξία, επιλέγω το συγκεκριμένο under όμως διότι καλύπτουμε και την ακραία περίπτωση να κερδίσουν χάρτη οι FURIA.

Εκτίμηση :

  • FURIA Under 31,5 γύροι με απόδοση 1,83 στην bet365.
Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Natus Vincere vs Team Vitality (21:00)

PGL Major Stockholm και match up που θα μπορούσε εύκολα να ήταν και ό τελικός του τουρνουά, αναμέτρηση που υπάρχει αξία να κάτσει οποιοσδήποτε να παρακολουθήσει μιας και μιλάμε για το κορυφαίο επίπεδο του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Δεν είναι ρεαλιστικές οι αποδόσεις, οι Γάλλοι μπορούν να κερδίσουν χωρίς αυτό να αποτελεί καν μεγάλη έκπληξη, έκπληξη αποτελεί να μην πάρουν το Major οι Natus Vincere γι αυτό από εδώ και πέρα αυτά θα είναι τα odds απέναντι σε οποιονδήποτε. Περιμένω τους Γάλλους να κερδίσουν έναν χάρτη με την Dust2 να είναι και ο πιθανότερος, από εκεί και πέρα το βράδυ θα δούμε και την κατάληξη.

Εκτίμηση :

  • Team Vitality Over 31,5 γύροι με απόδοση 1,83 στην bet365.
Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Vasilis Ortega