* 10η Αγωνιστική

* Νο Goal & Under 2.5 τα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Αήττητη σε αυτά τα παιχνίδια η Σάντα Κλάρα με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες!

ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Θετικό το ντεμπούτο του Φιλίπε Κάνδιδο στον πάγκο της Μπελενένσες, με πολύ αμυντικούς προσανατολισμούς κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στο “Ντο Μπέσα” με την Μποαβίστα, δίχως να δεχθεί πολλές φάσεις.

Παρά τον πόντο παρέμεινε στον πάτο της Primeira Liga με 5 βαθμούς συγκομιδή σε 9 αγώνες, δίχως νίκη ακόμη, αλλά μόλις στο -2 από τις θέσεις “σωτηρίας”.

Η μοναδική νίκη της σεζόν, κι αυτή στην παράταση, ήρθε στις 16 του μηνός για το Κύπελλο, απέναντι σε ομάδα ερασιτεχνικού επιπέδου. Επικράτησε στην έδρα της Μπέρσο με 1-2 και γκολ στο 120’ για να πάρει την πρόκριση στον 4ο γύρο του θεσμού, όπου θα βρει απέναντί της την Κάλδας.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Μποαβίστα. Ισορροπημένο το ξεκίνημα του αγώνα, η Μποαβίστα είχε την πρώτη μεγάλη φάση στο 31’. Είχε την πρωτοβουλία στο δεύτερο μέρος η γηπεδούχος ομάδα, απείλησε όμως κυρίως από στημένα, ενώ δεν απείλησε καθόλου η Μπελενένσες.

ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως έδρας(δες το στο pamestoixima)

* Goal/Goal ta 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Νίκη – μισή πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ πέτυχε την Τρίτη η Σάντα Κλάρα! Εκμεταλλεύτηκε το νωθρό παιχνίδι της Πόρτο, της έβαλε τρία γκολ και πλέον θέλει να αποφευχθεί θαύμα στο Πόρτο – Ρίο Αβε που απέμεινε για τον όμιλο, δηλαδή να μην κερδίσει με 2+ γκολ διαφορά η Ρίο Άβε.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, η Σάντα Κλάρα ήταν κακή και άξιζε 100% την εντός έδρας ήττα από τη Φαμαλικάο, σε παιχνίδι που έμεινε με 9 πάικτες! Νωρίτερα συνέχισε και στο Κύπελλο με νίκη 0-2 στην έδρα της Λεϊρία.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-1) επί της Πόρτο για το Λιγκ Καπ! Ο Τσιντρίς άνοιξε το σκορ για την Σάντα Κλάρα στο 17’, ο Ρικαρντίνιο διπλασίασε τα τέρματά της στο 65’. Η Πόρτο έκανε αλλαγές, μείωσε με τον Ταρέμι στο 83’, πίεσε για την ισοφάριση, αλλά ο Νενέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

* Goal/Goal τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Μπελενένσες – Σάντα Κλάρα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ