Από αουτσάιντερ φαβορί στη Χιλή!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Έχει τις ευκαιρίες του το σημερινό (29/10) κουπόνι οπαπ, καθώς ξεκινούν αρκετές νέες αγωνιστικές για πρωταθλήματα σε όλη την Ευρώπη. Την παράσταση κλέβει ντέρμπι στην ανώτερη κατηγορία της Γαλλίας, αλλά και ο μοναδικός αγώνας της ημέρας στην Μπουντεσλίγκα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Η πιο ενδιαφέρουσα πτώση για σήμερα έρχεται από την πρώτη κατηγορία της Χιλής και το Λα Σερένα – Ουατσιπάτο. Οι φιλοξενούμενοι αρχικά ήταν το αουτσάιντερ, αν και οριακό, της αναμέτρησης. Πλέον έχουν αναδειχτεί σε φαβορί, με το διπλό να ξεκινάει από το 2.70 και να φτάνει ως το 1.91.

Στη Β’ Ολλανδίας προχωράμε για το Έμεν – Φένλο. Εδώ εξ αρχής οι γηπεδούχοι παρουσίαζαν τις περισσότερες πιθανότητες για νίκη. Γεγονός που ισχυροποιήθηκε, καθώς η απόδοση του άσου μειώθηκε. Συγκεκριμένα, άνοιξε στο 1.60 και τώρα πια έχει κατέβει στο 1.30.

Στην ίδια κατηγορία, παρατηρούμε ακόμη μια πτώση. Αυτή σημειώνεται στο Μάαστριχτ – Ρόντα και αφορά το διπλό. Η τιμή του αρχικά κυμαινόταν στο 1.62 και πλέον έχει πάρει την κατιούσα ως το 1.32.

Τζίροι στοιχήματος

Στο κομμάτι των τζίρων τώρα θα περάσουμε, όπου έχουμε στην κορυφαία τριάδα αγώνες από τρία πρωταθλήματα διαφορετικών χωρών. Πάμε να δούμε ποια ματς έφτασαν στην κορυφή της λίστας.

Στην πρώτη θέση είναι αναμενόμενα το Παρί Σεν Ζερμέν – Λιλ για τη Λιγκ 1 με τζίρο 378.180 €. Το 71,40% εξ αυτών έχει στοιχηματιστεί στον άσο των Παριζιάνων.

Αμέσως μετά ακολουθεί το Χοφενχάιμ – Χέρτα Βερολίνου για την Μπουντεσλίγκα. Το παιχνίδι έχει μαζέψει 112.519 € και από αυτά το 56,46% έχει κατευθυνθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Η τριάδα κλείνει με το Τραμπζονσπόρ – Ριζεσπόρ για την τουρκική Σούπερ Λιγκ. Ο τζίρος του ανέρχεται στα 51.531 € και το 71,52% έχει πονταριστεί στον άσο της ομάδας της Τραπεζούντας.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα.