Φαβορί οι φιλοξενούμενοι

Ανανεώθηκε:
football game ball field

Τηλεοπτική πρεμιέρα χτες και για το κύπελλο Ελλάδος, το οποίο για 12η σερί σεζόν, θα παίζει στην Cosmote TV!  Απόψε μάλιστα έχει και δυνατό ματσάκι στο Περιστέρι στις 19:00, με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και με VAR, ύστερα από αίτηση των δύο ομάδων. Κανονικά, VAR στο κύπελλο,  έχει μόνο στα ημιτελικά και τον τελικό!  Μετά το χτεσινά βέβαια στο ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα, μου φαίνεται πως θα υπάρξουν περισσότερες αιτήσεις για τεχνική υποστήριξη των διαιτητών…

Θα επιμείνω στο αγγλικό Λιγκ-Καπ και σήμερα με τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι, με την δεύτερη να έχει πιο δύσκολη αποστολή.  Οι αγώνες παίζουν στην bet365 με ευρεία γκάμα αγορών.

Πρέστον – Λίβερπουλ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά Πρέστον – Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ παίζει με την ιστορική Πρέστον εκτός έδρας, την πρώτη ποτέ πρωταθλήτρια του αγγλικού ποδοσφαίρου (1888-89), μια ομάδα που δεν κάνει καλή σεζόν ως τώρα στην Τσάμπιονσιπ και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα της και από την κατάταξη στην βαθμολογία (19η), έχοντας μόνο 3 νίκες σε 14 αγώνες, αλλά και 6 ισοπαλίες. Εδώ που τα λέμε και καλύτερα αποτελέσματα να είχε, ακόμη και με τα «δεύτερα» της Λίβερπουλ, δύσκολα μπορεί να ελπίζει σε κάτι. Με σπασμένα φρένα, πάνε οι κόκκινοι του Κλοπ, που απόψε θα έχουν και τον Τσιμίκα βασικό, ενώ για τους γηπεδούχους μπορεί να παίξει και ο δανεικός από την Λίβερπουλ,  Φαν ντε Μπεργκ.  Τα ονόματα καμιά φορά, τα …πετάω στο ρεπορτάζ, γιατί μου κλικάρουν για σκόρερ. Σίγουρα πάντως η Λίβερπουλ έχει σημαντικά θέματα στη μεσαία γραμμή με τις απουσίες των Μίλνερ, Κεϊτά και Φαμπίνιο, αλλά πόσο να δυσκολευτεί πια; Πιστεύω θα νικάει από το ημίχρονο.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777 

Προγνωστικά Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι, έχει πιο δύσκολο έργο με την ομάδα του Μόγες, που ονειρεύεται το Γιουρόπα Λιγκ. Τα «σφυριά» προέρχονται από 3 συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, με την τελευταία να είναι απέναντι στην Τότεναμ και η ψυχολογία είναι στα ύψη. Οι μόλις δύο ήττες που έχει κάνει όμως εφέτος, από Μαν. Γιουνάιτεντ και Μπρέντφορντ, είναι και οι δύο, εντός έδρας!  Για τον Μόγες είναι πρόκληση μια νίκη επί των πρωταθλητών και μπορεί να κατεβάσει και δυνατή εντεκάδα, απέναντι σε μια Σίτι που στο προηγούμενο ματς του Λιγκ Καπ με την Γουίκομπ, λόγω τραυματισμών, είχε παίξει με τις «Ακαδημίες». Τα είχαν πάει καλά ωστόσο και κάποιοι θα παίξουν και σήμερα. Άλλωστε ο Πεπ δήλωσε ότι θέλει να δώσει χρόνο στα ανερχόμενα ταλέντα της ομάδας, οπότε φαντάζομαι θα θέλει να τελειώσει το παιχνίδι από νωρίς ώστε να γίνει αυτό. Από το 1-0 στο Λονδίνο με την Τσέλσι και το 2-2 στο Λίβερπουλ, πέτυχε άλλα 9 γκολ την προηγούμενη εβδομάδα εκτός έδρας με Μπριζ και Μπράιτον. Θεωρώ ότι έχει αναμφισβήτητα το πάνω χέρι για την πρόκριση.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Πρέστον – Λίβερπουλ | 2/2 @ 1.91

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι | 2 & Οver 2.5 @ 2.00

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ