FIBA Champions League: Με δύο φαβορί

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
FIBA Τσάμπιονς Λιγκ

5333. ΟΣΤΡΟΒ ΒΙΕΛΚΟΠΟΛΣΚΙ – ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (21:00) 

Δύο ήττες έχει η Οστρόβ και οι δύο εκτός έδρας. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις πάντως και κόντρα στην Καρσίγιακα και απέναντι στη Μανρέσα πάλεψε μέχρι τέλους κι έχασε με μικρή μονοψήφια διαφορά. Στο πρωτάθλημα Πολωνίας δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα.

Η Χάποελ δεν πατά καθόλου καλά. Υποδέχτηκε στο σπίτι της τις Καρσίγιακα και Μανρέσα και έχασε από την πρώτη στο καλάθι κι από τη δεύτερη με πέντε πόντους διαφοράς. Δεν έχει πια κανένα περιθώριο για απώλειες. Στο πρωτάθλημα γνώρισε βαριά ήττα με 104-80 από τη Μακάμπι.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Δεν θα ανακατευτούμε καθώς η Χάποελ δεν πείθει και η Οστρόβ είναι άπειρη σε αυτό το επίπεδο. Αποχή.


5347. ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ (21:00)

Κέρδισε με 91-86 τη Βόννη και άφησε πίσω της την ήττα από την Γκέτινγκεν. Η Λούντβιγκσμπουργκ αρχίζει και βρίσκει τα πατήματά της. Μετρά τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς. Στη διοργάνωση μέχρι τώρα έχει κάνει δύο νίκες κόντρα σε Σάσαρι εντός και Προμετέι εκτός.

Η Τενερίφη είναι από τα φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο. Η ομάδα του Τσους Βιντορέτα έχει επίσης δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Στο πρωτάθλημα πάντως έπεσε θύμα έκπληξης, αφού μετά την εκτός έδρας νίκη στη Βιτόρια έχασε στο σπίτι της με 79-72 από την Μπανταλόνα. Σταθερά εκτός ο Σερμαντίνι.

Ντέρμπι κορυφής στον όμιλο, το οποίο η Τενερίφη μπορεί να καθαρίσει σχετικά εύκολα. Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το σετ των αποδόσεων. Κάπως έτσι θα πάμε ξεκάθαρα με το διπλό σε καθαρή νίκη δίχως χάντικαπ με απόδοση στο 1.78 από τη bwin.


5348. ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΑΡΙ – ΠΡΟΜΕΤΕΪ (21:30)         

Η Σάσαρι έκανε δύο βαριές ήττες από Λούντβιγκσμπουργκ και Τενερίφη. Υπάρχει βέβαια το άλλοθι ότι έπαιξε αμφότερα τα ματς μακριά από το σπίτι της, οπότε ελπίδες για πρόκριση στην πρώτη δυάδα υπάρχουν ακόμη. Στο πρωτάθλημα έχασε το τελευταίο ματς εντός έδρας με 76-65 από την Μπρέσια.

Η Προμετέι κόντραρε την Τενερίφη, αλλά έχασε με κάτω τα χέρια από τη Λούντβιγκσμπουργκ. Και στις δύο περιπτώσεις τα ματς έγιναν στο σπίτι της, οπότε είναι πια σε πολύ δυσχερή θέση. Δείχνει να μην μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο.

Θα πάμε με τη νίκη της Σάσαρι, η οποία βλέπουμε να έρχεται πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το 1.70 στον καθαρό άσσο. Θα ανεβάσουμε αρκετά την απόδοση και θα πάμε στον άσσο με χάντικαπ, στο εναλλακτικό όριο των 6.5 πόντων, αφού πιστεύουμε ότι η διαφορά μπορεί να αγγίξει διψήφια επίπεδα. Το βρίσκουμε σε απόδοση 2.50 στη stoiximan.