Με τις έδρες και τα γκολ σε Αγγλία και Ιταλία

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης-προγνωστικα-ποδοσφαιρου

Καλημέρα φουνταριστοί μου και Χρόνια Πολλά!

Μεγάλη Γιορτή σήμερα κι ελπίζω να σας φέρει ωραία δωράκια… Υγεία πάνω απ’  όλα!

Έχω επιλέξει δύο ματσάκια από Αγγλία και Ιταλία για σήμερα κι ελπίζω να μην μας απογοητεύσουν. Τα ματς παίζουν στην bet365 με πλήθος ειδικών στοιχημάτων.

Άρσεναλ – Λιντς στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άρσεναλ – Λιντς προγνωστικά

Στην Αγγλία, η Άρσεναλ υποδέχεται την Λιντς για το Λιγκ Καπ στη φάση των 16 . Την Παρασκευή, οι κανονιέρηδες έδειξαν καλό πρόσωπο απέναντι στην Αστον Βίλα νικώντας με σκορ 3-1 . Έχουν κάνει τώρα ένα αήττητο σερί 7 αγώνων, μετά την 5άρα από την Μαν. Σίτι και μπορεί να βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας, αλλά είναι μόνο 3 βαθμούς κάτω από το … Τσάμπιονς Λιγκ! Η ψυχολογία είναι με το μέρος τους.

Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για την συμπάθεια μου, τη Λιντς, παρά το γεγονός ότι, το Σάββατο κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις σε 1-1 τη Γουλβς, η οποία είναι μια θέση κάτω από την Άρσεναλ στην φετινή βαθμολογία της Πρεμιερ Λιγκ . Παρά τις απουσίες βασικών παικτών πάντως, έπαιξε καλά, ειδικά στο β’ ημίχρονο και  δείχνει σημάδια ανάκαμψης, ενώ έλαμψε, ερχόμενος από τον πάγκο, ο νεαρός Γκέλχαρντ, ο οποίος έκανε 3 φάσεις και στο τέλος κέρδισε το πέναλτι.

Θεωρώ θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Θα έχουν τις ευκαιρίες τους και οι δυο , γιατί όχι και γκολ. Το πιθανότερο είναι να δούμε αλλαγές κι από τους δύο προπονητές, αφού τους καίει περισσότερο το πρωτάθλημα κι έχουν και σημαντικά ματς το σ/κ. Η Άρσεναλ παίζει εκτός έδρας με τη Λέστερ, ενώ η Λιντς πάει στην ουραγό Νόριτς. Θεωρώ πάντως ότι ακόμη κι έτσι, η Άρσεναλ θα πάρει τη νίκη και την πρόκριση. Έχει μάλιστα νικήσει στα 3 τελευταία ματς με την Λιντς στην έδρα της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777 

Μίλαν – Τορίνο προγνωστικά

Στην Ιταλία, η Μίλαν εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» του Μουρίνιο (Ρόμα – Νάπολι 0-0) και απολαμβάνει την κορυφή της βαθμολογίας με τους Ναπολιτάνους, έχοντας μάλιστα και διαφορά 7 βαθμών από την τρίτη και συμπολίτισσα Ίντερ! Πείτε μου τώρα εσείς, πως μπορεί να σκοντάψει απόψε εντός έδρας με την Τορίνο, η οποία πάντως κατάφερε την Παρασκευή να νικήσει μετά από 5 αγωνιστικές (3-2 την προτελευταία Τζένοα). Με προβλημάτισε λίγο το γεγονός ότι η Μίλαν νίκησε με άγχος στη Μπολόνια (4-2), αφού ισοφαρίστηκε μέσα σε τρία λεπτά σε 2-2 κι ενώ η Μπολόνια έπαιζε με 10 παίκτες, ενώ χρειάστηκε να αποβληθεί και δεύτερος παίκτης των γηπεδούχων, για να βρει τελικά άλλα 2 γκολ στο φινάλε η Μίλαν!  Θεωρώ ωστόσο, ότι οι ροσονέρι, αν θέλουν να μιλάνε για πρωτάθλημα, σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να βλέπουν μόνο τρίποντα, ειδικά όταν την Κυριακή έρχεται το ντέρμπι με την Ρόμα στη Ρώμη. Θυμίζω ότι τον Μάϊο, είχαν νικήσει στο Τορίνο με 7-0!

Προγνωστικά Στοιχήματος

Άρσεναλ – Λιντς | 1 & over 1.5 @ 2.0

Μίλαν – Τορίνο | 1 & over 1.5 @ 1.80

Μίλαν  -Τορίνο στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ