Προγνωστικά Μπάσκετ: Το σταθερό over και καρέ επιλογών

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
μπάσκετ slider

5427. ΚΟΥΟΡΕ ΝΑΠΟΛΙ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (13:00)     

Μετά την πρώτη της νίκη στη λίγκα επί της Τρεβίζο εντός έδρας με 82-70, η νεοφώτιστη Νάπολι επέστρεψε στις ήττες αφού έχασε με 98-88 στην έδρα της Μπρέσια. Δείχνει ότι θα βασίσει πολλά στην έδρα της στην προσπάθεια που θα κάνει για την παραμονή. Κόντρα στους μπρεσιάνι, οι Νταφλ και Ριτς είχαν από 22 πόντους, ενώ γεμάτη εμφάνιση έκανε και ο γνωστός μας, Φρανκ Έλεγκαρ με 13 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Πρόκληση το ματς κόντρα στην πρωταθλήτρια.

Κουόρε Νάπολι – Βίρτους Μπολόνια στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρένο πάει την ομάδα του ο Σέρτζιο Σκαριόλο. Ο Ιταλός επέστρεψε στην πατρίδα του για να τα σαρώσει όλα και δείχνει αποφασισμένος γι αυτό. Αφού κέρδισε και στον τελικό του Σούπερ Καπ τη Μιλάνο, δεν έχει ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ ξεκίνησε εμφατικά και στο Eurocup. Οι μπιανκονέρι πέρασαν επιβλητικά από την Προύσα κερδίζοντας με 101-83 την Μπούρσασπορ. Επτά παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ ο Σκαριόλο δεν είχε πάρει καν στην αποστολή τον Τεόντοσιτς για να τον ξεκουράσει. Γιούντο και Αμπάς σταθερά εκτός, θα λείψουν και σήμερα οι Τεόντοσιτς, Μανιόν και Τζαϊτέ.

Θα παίξει με μεγάλο ενθουσιασμό η νεοφώτιστη, αν όχι για τη νίκη, που είναι κάτι πολύ δύσκολο, σίγουρα για να κοντράρει όσο μπορεί τη Βίρτους. Από τη μεριά της η πρωταθλήτρια θέλει οπωσδήποτε να κατακτήσει το Eurocup για να είναι του χρόνου στην Ευρωλίγκα. Το όριο έχει βγει αρκετά ψηλά, είναι στους 12.5 πόντους και θα πάρουμε τον άσσο στο χάντικαπ στο 1.90 από τη stoiximan.


5553. ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ – ΜΑΝΡΕΣΑ (13:30) 

Η Φουενλαμπράδα το πάλεψε αλλά έχασε με 85-80 στην έδρα της Μπιλμπάο. Η Φουένλα έγινε η πρώτη ομάδα που έχασε από τους Βάσκους στο πρωτάθλημα. Τρεις σερί ήττες και καλείται να ανακάμψει άμεσα πριν μπει σε γκρίνια. Πάντως όπως είχαμε γράψει και στο αφιέρωμα της λίγκας, δεν θα μας εκπλήξει αν φέτος αποχαιρετήσει τα μεγάλα σαλόνια. Μόνο μία νίκη μέχρι τώρα, αυτή εντός επί της Ανδόρα.

Φουενλαμπράδα – Μανρέσα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μανρέσα κέρδισε τη Μάλαγα εντός έδρας με 85-74. Πραγματικά μεγάλη νίκη για την καταλανική ομάδα. Ο Πέδρο Μαρτίνεθ βλέπει την ομάδα του να έχει πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς, ενώ μπαίνει και αρκετά ξεκούραστη σε αυτό το ματς, καθώς δεν είχε υποχρεώσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ. Δείχνει να ρολάρει αρκετά και να γίνει καλύτερο όσο προχωράμε στη χρονιά.

Στο στοίχημα παίζει μεγάλο ρόλο η απόδοση. Μπορεί η Φουένλα να καίγεται αλλά είναι ξεκάθαρα κατώτερη από τη Μανρέσα, τουλάχιστον τη συγκεκριμένη, χρονικά, στιγμή. Κι όχι μόνο αυτό, η Μανρέσα δίνεται οριακά φαβορί, οπότε το 1.85 σε καθαρή νίκη για το διπλό μας αρέσει υπερβολικά από τη bwin.


5405. ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΟΝΝΗ (16:00)

H ομάδα του Τζον Πάτρικ δεν έχει ξεκινήσει όπως πέρσι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι ικανότατη. Βέβαια μετά το διπλό στην έδρα της Προμετέι για το Τσάμπιονς Λιγκ, ακολούθησε η ήττα στην έδρα της Γκέτινγκεν με 78-69. Φάνηκε αρκετά κουρασμένη σε αυτό το ματς, αφού πριν είχε παίξει και με την Άλμπα για το πρωτάθλημα εντός έδρας, την οποία την είχε κερδίσει. Θα βρει τον δρόμο της σύντομα και θα είναι αρκετά σταθερή στις νίκες.

Λούντβιγκσμπουργκ – Βόννη στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βόννη επικράτησε εντός έδρας με 86-76 της Φρανκφούρτης. Αυτή η νίκη ήρθε μετά από δύο ήττες στη σειρά, η πρώτη για το Κύπελλο στην έδρα της Άλμπα στην παράταση και μετά το 90-81 στην έδρα της Γκέτινγκεν για το πρωτάθλημα. Πάντως έχει ξεκινήσει καλύτερα του αναμενομένου.

Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγαλύτερη απ’ ότι δείχνει το όριο των 5.5 πόντων. Περιμένουμε ένα ξέσπασμα στο πρωτάθλημα από τους Σουαβούς. Ήρθε η ώρα να το κάνουν. Θα πάμε ξεκάθαρα στον άσσο στο χάντικαπ περιμένοντας το ματς να είναι παράσταση για έναν ρόλο. Το βρίσκουμε σε απόδοση 1.90 στη winmasters.


5411. ΗΡΑΚΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (17:00, ERT3)

Αρκετά ανταγωνιστικός ήταν ο Ηρακλής κόντρα στην Μπαχτσέ και τελικά έχασε εντός έδρας με 64-63. Δύο ήττες στη σειρά λοιπόν για το FIBA Europe Cup, μαζί με δύο ήττες στο πρωτάθλημα από Περιστέρι και Ηρακλή έχουν συνθέσει το καρέ των ηττών για τον Γηραιό, που είναι εμφανές ότι με αυτό το ρόστερ δύσκολα δεν θα κινδυνεύσει. Παραιτήθηκε ο Σκουρτόπουλος, ανακοινώθηκε ο Κουφός, υπηρεσιακός σήμερα ο Μπούτσκος, όπως ήταν και με την Μπαχτσέ. Απών ο πολύτιμος Τέρνερ.

Ηρακλής – Ολυμπιακός στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός έχασε στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ με 88-82. Καλή εμφάνιση, δεν ήταν μία ήττα που προκαλεί ανησυχία. Σε φοβερή κατάσταση ο Ντόρσεϊ, ο οποίος σταμάτησε στους 32 πόντους με επτά τρίποντα. Στην Ελλάδα φυσικά δεν έχει ακόμη νίκη και δύσκολα μπορεί να απειληθεί από οποιαδήποτε άλλη ομάδα πλην του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα του Μπαρτζώκα ανεβάζει πολύ ψηλά τα σκορ εντός συνόρων. Δεν έχει διάθεση να ξοδέψει ενέργεια στην άμυνα και στην επίθεση η διαφορά που έχει συνήθως με τους αντιπάλους της είναι χαώδης. Το όριο του αγώνα έχει στους 160.5 πόντους. Αν σκεφτούμε ότι ο Ολυμπιακός στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος έχει σκοράρει 210 πόντους, τότε η επιλογή είναι προφανής. Πάμε στο over 160.5 με 1.90 στη betshop.


5406. ΤΣΕΜΝΙΤΖ 99  – ΟΥΛΜ (19:00)

Ευχάριστη έκπληξη μέχρι τώρα η Τσέμνιτζ 99. Κανείς δεν την περίμενε τόσο δυνατή. Κέρδισε με 93-84 στην έδρα της Μπραουνσβάιγκ και άφησε πίσω της την εντός έδρας ήττα από την Μπαϊρόιτ με 86-72. Σε πέντε επίσημα ματς που έχει δώσει έχει μόνο αυτήν την ήττα. Παίζει καλή άμυνα, αλλά έχει και το ταλέντο να σκοράρει αρκετά. Η μία από τις πέντε νίκες ήταν αυτή επί της Ουλμ για το Κύπελλο με 87-85 και πανηγύρισε μία σημαντική πρόκριση.

Τσέμνιτζ 99 – Ουλμ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ουλμ δεν έχει ξεκινήσει όσο καλά περιμέναμε, αλλά ο Γιάκα Λάκοβιτς δείχνει ήρεμος και περιμένει τη στιγμή που η ομάδα του θα ρολάρει. Μέχρι τώρα πάντως μετά τον θρίαμβο στην έδρα της Κραϊλσχάιμ με 93-71 προσγειώθηκε ξανά απότομα και έχασε εντός έδρας με 86-79 από την Μπουντούτσνοστ για το Eurocup. Η σταθερότητα είναι ξεκάθαρα το ζητούμενο στην Ουλμ.

Περιμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι όπως αυτό που είδαμε στο Κύπελλο. Σίγουρα η Ουλμ έχει περισσότερη ποιότητα από την Τσέμνιτζ, όμως η γηπεδούχος παίζει πολύ σωστό μπάσκετ και έχει άγνοια κινδύνου. Επιλέγουμε τον άσσο στο χάντικαπ με +4,5 στο 1.90 από την interwetten.