Ένα γκολ το ‘χουν και οι γηπεδούχοι

Ανανεώθηκε:
American Express Community Stadium

Καλημέρα φουνταριστοί!

Επιστροφή στα ταμεία χθες για τη στήλη! Η Τορίνο επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στη Τζένοα, επικράτησε με σκορ 3-2 εντός έδρας και επαληθεύτηκε το combo 1 & over 1.5. H εβδομάδα “τρέχει” με 3/4 ταμεία. Όχι κι άσχημα! Το σημερινό κουπόνι είναι γεμάτο από αναμετρήσεις των μεγάλων πρωταθλημάτων όπως η Πρέμιερ Λιγκ, η Λα Λίγκα, η Μπουντεσλίγκα. Όλα τα ματς της ημέρας τα βρίσκετε και στο app της Bwin με πάρα πολλά στοιχήματα.

Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι στη Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι Προγνωστικά

H Μπράιτον είναι στο -2 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Αυτό και μόνο λέει πολλά για την φετινή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Εξαιρετική σεζόν έως τώρα, έχει καταφέρει να μπει στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης και δείχνει ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική μέχρι τέλους. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νόριτς, το οποίο ήταν ένα πισωγύρισμα διότι οι νεοφώτιστοι δεν έχουν παρουσιάσει τίποτα το ιδιαίτερο αγωνιστικά. Τρεις διαδοχικές ισοπαλίες για τη Μπράιτον, αήττητη για έξι παιχνίδια σε Πρέμιερ και Λιγκ Καπ. Στα δύο πρόσφατα ματς κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν. Εντός έδρας στο πρωτάθλημα έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερις αναμετρήσεις.

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε ένα εύκολο βράδυ για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ και επικράτησε με σκορ 1-5. Δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία για τους “Πολίτες” έπειτα από την επικράτηση εναντίον της Μπέρνλι με 2-0 εντός έδρας για το πρωτάθλημα, επιστρέφοντας από τη διακοπή. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία ο απολογισμός στα πρόσφατα πέντε ματς σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα είναι στο -4 από την κορυφή της κατηγορίας και θέλει να περάσει το εμπόδιο της Μπράιτον χωρίς απώλειες. Έχει 3/6 παιχνίδια με γκολ εκατέρωθεν. Εκτός έδρας στην Πρέμιερ σκοράρει σε 3/4 ματς.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι φυσικά το φαβορί του αγώνα, όμως η Μπράιτον δεν έχει κάτι να χάσει. Είναι εξαιρετική φέτος, βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη και έχει το σθένος να προβάλει αντίσταση στην ομάδα του Πεπ. Περιμένω να έχει υψηλό ρυθμό το παιχνίδι και να φτιάξουν φάσεις και οι δύο ομάδες. Επιλογή το goal/goal σε απόδοση 2.10.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:30  Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι | Goal/Goal @ 2.10