*9η αγωνιστική

*2-3 γκολ στα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΤΕΡΝΑΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Τρεις νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές πανηγύρισε η Τερνάνα, την προηγούμενη βδομάδα επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών επικρατώντας της Πορντενόνε (3-1 εκτός). Δυνατά μπήκαν οι φιλοξενούμενοι στην αναμέτρηση, κάνοντας το 2-0 μέχρι το 13′. Έριξαν ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο, σφραγίζοντας τη νίκη με γκολ του Φαλάσκο στο 78′.

“Η αναμέτρηση με την Βιτσέντζα δεν κρύβει κινδύνους, γιατί μπορούμε να τους δούμε ξεκάθαρα. Είναι δυνατή κι έχει μεγάλο κίνητρο”, είπε ο προπονητής Λουκαρέλι. Δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Καπάνι, Νέστα και Κουτσουπιά, επιστρέφουν οι Σαλτζάνο και Ντιακιτέ.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (3-1) της Πορντενόνε. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με Ντοναρούμα (10′) και Φαλέτι (13′, 69′), προτού ο Φαλάσκο διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 78′.

ΤΕΡΝΑΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα δύο τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Stoiximan)

*2-3 γκολ στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Βιτσέντζα δεν έδωσε συνέχεια στην παρθενική νίκη που πανηγύρισε επί της Πορντενόνε (4-2 εκτός), γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Ρετζίνα την προηγούμενη βδομάδα. Όλο το ζουμί της αναμέτρησης ήταν στο πρώτο ημίχρονο, καθώς στη συνέχεια καμία ομάδα δεν έδειξε ιδιαίτερη όρεξη.

Βάσει της αγωνιστικής εικόνας η ισοπαλία φάνταζε ως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. “Το μόνο που μας λείπει είναι το γκολ, οι ποδοσφαιριστές είναι εξαιρετικοί”, υπογράμμισε ο προπονητής Μπρόκι που μπορεί να υπολογίζει στον Ζόντα. Τιμωρημένος είναι ο Ντιαό.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (1-0) από την Ρετζίνα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκαλαμπίνοφ στο 31′.

ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

Τερνάνα – Βιτσέντζα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ