* 12η αγωνιστική

* Η Ντέσνα Τσερνίχoβ είναι αήττητη στα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια απέναντι στην Ολεξάντρια.

* 5/6 τελευταία μεταξύ τους ματς με Over 2.5.

ΝΤΕΣΝΑ ΤΣΕΡΝΙΧΙΒ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Μινάζ με 0-0, μετράει 3 συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς νίκη. Βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς. Ο προπονητής της ομάδας, Ριαμπόκον, πάλι πέταξε καρφιά προς τη διοίκηση και τα οικονομικά της προβλήματα. Αμφίβολοι γι’ απόψε οι Τοτοβίτσκι, Βολόσκι και Ζιουκ.

Προηγούμενο παιχνίδι: Εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Μινάζ (0-0). Ένας αγώνας με πολλές φάσεις και γρήγορο ρυθμό. Η Ντέσνα είχε πολλά αμυντικά προβλήματα, κάτι που φάνηκε εξ αρχής με την Μινάζ να κάνει την μια φάση μετά την άλλη. Στο 2ο ημίχρονο η Ντέσνα μπήκε πιο συγκεντρωμένη, με την μεγαλύτερη ευκαιρία της στο παιχνίδι το σουτ του Γιουρτσένκο στο 61ο λεπτό που βρήκε στο δοκάρι. Εν τέλει οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έτσι μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΝΤΕΣΝΑ ΤΣΕΡΝΙΧΙΒ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* 4/6 τελευταία εντός έδρας ματς με Over 2.5 (δες το στην Betshop)

* 4/6 τελευταία εντός έδρας ματς ήταν νίκες

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μετά την εντός έδρας ήττα απέναντι στην Βόρσκλα Πολτάβα με 1-2, μετράει 2 σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη. Βρίσκεται στην 6η  θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς. Ο προπονητής της ομάδας, Γκούρα, δήλωσε ικανοποιημένος με την εικόνα, που παρουσίασαν οι παίκτες του στο γήπεδο, παρά την ήττα, ενώ ήταν και προβληματισμένος, μετά τον τραυμαστιμό του Κόβαλετς. Μένουν εκτός οι τιμωρημένοι Ντούμπρα και Κοζιούσκο, όπως και ο τραυματίας Κόβαλετς. Αμφίβολος ο Τρετιάκοφ.

Προηγούμενο παιχνίδι: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Βόρσκλα Πολτάβα (1-2). Δεν μπήκε καλά στον αγώνα και βρέθηκε να χάνει στην ανάπαυλα του 1ου ημιχρόνου 0-2. Στο 53ο λεπτό με γκολ του Κιριουκάντσεφ μείωσε σε 1-2. Προσπάθησε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, αλλά στο 76ο λεπτό ο Κοζιούσκο, με την κόκκινη που αντίκρισε, άφησε την Ολεξάντρια με δέκα παίκτες κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Τελικό σκορ 1-2 με την Ολεξάντρια να μένει χωρίς βαθμό για άλλη μια αγωνιστική.

ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Η Ολεξάντρια είναι αήττητη στα 5 από τα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

* 4/6 τελευταία εκτός έδρας ματς με N/G

Ντέσνα Σχερνίγκοβ – Ολεξάντρια στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ