* 10η Αγωνιστική

* Νο Goal τα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μαγική εικόνα το 0-2 του Σαββάτου στην έδρα της Άδανα Ντεμιρσπόρ, πήρε τη νίκη με πολύ μεγάλη δόση τύχης και “ήρωα” τον τερματοφύλακά της Οζμπίρ.

Ιδανικό από άποψη αποτελέσματος το ντεμπούτο του Σουμούντιτσα στον πάγκο της ομάδας, ωστόσο η απόδοση δεν ήταν καλή και θα έπρεπε να έχει χάσει. Ακόμη κι έτσι όμως έσπασε το σερί των πέντε ηττών που έτρεχε πριν τη διακοπή και ανέπνευσε βαθμολογικά. Πήγε στους 9 πόνους και βγήκε οριακά από την επικίνδυνη ζώνη (+1).

Στο γηπεδό της έχει ηττηθεί σε 4/5 φετινά παιχνιδια και έχει δεχθεί 12 γκολ! Στο πιο πρόσφατο έχασε από τη Χατάισπορ με 0-2.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-2) επί της Άδανα Ντεμίρσπορ. Πολύ καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο, από το πουθενά έκανε το 0-1 η Μαλάτια με τον Τετέ, εκμεταλλευόμενος λάθος κεφαλιά αμυντικού. Στο 55’ έκανε το 0-2 με τυχερό και περιπετειώδες αυτογκόλ σε κόρνερ. Ασφυκτική η πίεση που άσκησε στο τέλος η Άδανα, αλλά δεν βρήκε γκολ, με τον κίπερ Οζμπίρ να είναι ο κορυφαίος του γηπέδου.

ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας (δες το στη Stoiximan)

* Δεν σκόραρε στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛΤΑΪ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με ήττα έφυγε για τη διακοπή των εθνικών ομάδων η Αλτάι, με ήττα επέστρεψε από αυτή. Το 0-1 της Κυριακής όμως από την Καραγκιουμρούκ ήταν άδικο για την ομάδα της Σμύρνης. Ήταν καλύτερο στον αγώνα, απείλησε σε πολλές περιπτώσεις και δέχθηκε το γκολ σε μία από τις μόλις τέσσερις τελικές των αντιπάλων.

Είχε προηγηθεί το 4-1 στο Γκαζιαντέπ, με το οποίο σταμάτησε ένα σερί τριών νικών με το ίδιο σκορ (2-1)! Με ανατροπή στο φινάλε απέναντι επί της Γκιόζτεπε, πιο εύκολα στην έδρα της ουραγού Ρίζεσπορ και με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο επί της περσινής πρωταθλήτριας Μπεσίκτας στη Σμύρνη.

Με 15 βαθμούς συγκομιδή βρίσκεται στην 8η θέση της Superlig, στο -6 από την κορυφή. Ανοιχτά τα εκτός έδρας παιχνίδια της, 8-9 τα γκολ σε τέσσερα ματς.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-1) από την Καραγκιουμρούκ. Οι φιλοξενουμενοι πέτυχαν το καθοριστικό γκολ στο 15ο λεπτό με τον Καραμό, σε μία από τις σπάνιες ευκαιρίες τους στον αγώνα. 18-4 οι τελικές υπέρ της Αλτάι, η οποία όμως ήταν επιπόλαια στο τελείωμα των φάσεων.

ΑΛΤΑΪ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας

* Over 2.5 τα 7/9 φετινά της παιχνίδια στη Superlig

Μαλάτιασπορ – Αλτάι στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ