Euroleague: Τριάδα από φαβορί

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
Ευρωλίγκα

5276. ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ (21:05, NOVASPORTS PRIME)

Δεν είναι καθόλου καλά η ομάδα του λαού. Μετά τη μεγάλη νίκη στην έδρα της Βιλερμπάν που της έδωσε ανάσα και όλοι πίστεψαν ότι μπορεί να χτίσει πάνω σε αυτή, ήρθε η ήττα στο πρωτάθλημα Ισραήλ από την Γκαλίλ Ελιόν με 87-83 εκτός έδρας. Πλέον ο Σφαιρόπουλος δεν χαίρει και της απόλυτης εμπιστοσύνης και αν δεν γυρίσει γρήγορα η κατάσταση, τότε μπορεί να υπάρξουν και εξελίξεις. Στα θετικά είναι ότι επιστρέφει ο Ζίζιτς που έλειψε πάρα πολύ και είναι σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της Μακάμπι.

Μακάμπι – Παναθηναϊκός στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός έκανε δύο ήττες στη διαβολοβδομάδα στην Ισπανία, πρώτα στη Βιτόρια δύσκολα και μετά εύκολα στη Μαδρίτη. Ακολούθησε το εντός έδρας 92-78 κόντρα στον Ιωνικό. Ο Φερέλ είναι σήμερα στην αποστολή και μένει να δούμε τι μπορεί να προσθέσει στο παιχνίδι του εξάστερου. Ο Μποχωρίδης είναι τραυματίας και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί σήμερα. Είναι αξιοσημείωτη η απώλειά του αφού δίνει βοήθειες ερχόμενος από τον πάγκο.

Δεν είναι σε καλή κατάσταση η Μακάμπι αλλά δεν μας εμπνέει εμπιστοσύνη και ο Παναθηναϊκός. Σκεφτήκαμε σοβαρά το under 157.5 αλλά και πάλι δεν μας εμπνέει για ποντάρισμα. Αναμονή και ίσως προκύψει κάτι καλό στο live.


5274. ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ – OΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ (20:00, NOVASPORTS 5)

Κάτι συμβαίνει στην Εφές. Η ομάδα του Αταμάν έχει μπει να υπερασπιστεί τον τίτλο της ως πρώτο φαβορί και από τους μπουκ κι αυτή έχει ξεκινήσει με τέσσερις ήττες στα ισάριθμα πρώτα ματς. Σαν να μην έφτανε αυτό διασύρθηκε και στο τούρκικο ντέρμπι με 90-68 από τη Φενέρ, με τον Αταμάν να αφήνει εκτός της πεντάδας των ξένων τον Μίτσιτς. Νέα κόντρα μεταξύ τους ή θέλει άμεση επιστροφή στην Ευρωλίγκα και τον ήθελε ξεκούραστο για σήμερα; Και αν ναι, θα το έκανε αυτό στο μεγάλο ντέρμπι της χώρας; Είναι πολλά τα ερωτήματα και τις απαντήσεις θα τις πάρουμε μόνο στο παρκέ. Τραυματίας ο πολύτιμος Σιμόν, αποκτήθηκε ο Ελάιζα Μπράιαντ που είναι εξαιρετικός παίκτης.

Εφές – Ούνικς στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ούνικς βρίσκεται επίσης σε τραγική κατάσταση. Η μετάβαση στη μετά-Πρίφτη εποχή δείχνει να μην είναι καθόλου εύκολη. Το 80-41 με το οποίο διασύρθηκε στην Πόλη από τη Φενέρ δεν έχει καμία απολύτως δικαιολογία. Να μείνεις σε αυτό το επίπεδο στους 41 πόντους είναι απλά απαράδεκτο. Επηρεασμένη φάνηκε από αυτό το γεγονός και στη VTB όπου χρειάστηκε την παράταση για να κερδίσει την Ενισέι.

Δείτε όλα τα σημερινά Προγνωστικά Euroleague

Όσο κι αν το χάντικαπ είναι πολύ ψηλά, εμείς σήμερα θα παίξουμε στον άσσο. Η Εφές θέλει ένα καλό ξέσπασμα και τη συγκεκριμένη, χρονικά, στιγμή, η Ούνικς μοιάζει να είναι ο ιδανικός αντίπαλος. Επιλέγουμε λοιπόν τον άσσο με χάντικαπ στο 1.90 από τη stoiximan.


5275. ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ  (20:00, NOVASPORTS START)

Η Ζαλγκίρις έχασε εύκολα στο ΣΕΦ και είναι εμφανές ότι έχει σοβαρά θέματα και φυσικά το πρόβλημα δεν ήταν ο Σίλερ. Ο Ζντοβτς όμως είναι τώρα στον πάγκο στη θέση του Αυστριακού και καλείται να γυρίσει την κατάσταση. Στο πρωτάθλημα Λιθουανίας ξέσπασε και δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει τη Σιαουλάι με 97-64. Από εκεί και πέρα εκτός είναι οι Λοβέρν και Στρέλνιεκς, ίσως οι δύο κορυφαίοι παίκτες σε αυτό ρόστερ, ενώ αμφίβολοι δίνονται ο αρχηγός Γιανκούνας και ο Μιουντάι.

Ζαλγκίρις – Μπάγερν στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι πάρα πολλές οι απουσίες για την Μπάγερν και δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει νίκη στη διοργάνωση. Ο Τρινκιέρι βλέπει την ομάδα του να είναι στο 0-4, ενώ πέρσι έφτασε μία ανάσα από το φάιναλ φορ και θέλει να αντιστρέψει άμεσα την κατάσταση. Κι εντός συνόρων έχουν προβλήματα οι Βαυαροί. Χρειάστηκαν την παράταση για να κερδίσουν με 71-64 εντός έδρας την Γκίσεν. Πάντα εκτός ο Λούτσιτς, λείπει και ο Ραντόσεβιτς, τουλάχιστον έχει επιστρέψει ο Τζέντοβιτς, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό.

Αμφότερες δεν έχουν νίκη, δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο η Μπάγερν για τη νίκη -και βάσει αποδόσεων- αλλά είναι ένα παιχνίδι με πολύ στοιχηματικό ρίσκο που δεν αξίζει να το πάρουμε.


5277. ΜΙΛΑΝΟ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (21:30, NOVASPORTS 4)

Είναι σε φοβερή κατάσταση η ομάδα του Μεσίνα. Η Αρμάνι έκανε το 2/2 στη διβαολοβδομάδα, εύκολα κόντρα στη Μακάμπι και δύσκολα κόντρα στην Εφές και συνεχίζει έχοντας το απόλυτο στην Ευρωλίγκα και στο πρωτάθλημα Ιταλίας. Στο τελευταίο ματς που έπαιξε διέλυσε στο υποτιθέμενο ντέρμπι τη Βενέτσια με 93-68. Μετά την ήττα στο Σούπερ Καπ από την Μπολόνια έχει παίξει οκτώ επίσημα ματς και έχει ισάριθμες νίκες. Ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή.

Μιλάνο – Βιλερμπάν στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βιλερμπάν ταξίδεψε στο Μιλάνο προερχόμενη από δύο σερί ήττες για πρώτη φορά στη σεζόν. Μετά από έξι νίκες στη σειρά, τρεις για την Ευρωλίγκα και ισάριθμες για το πρωτάθλημα, έχασε πρώτα από τη Μακάμπι εντός (πρώτη ήττα στη διοργάνωση) και μετά από το Στρασβούργο εκτός έδρας με 82-74. Κάτι αναμενόμενο που δεν εμπνέει ανησυχία, αφού το ξεκίνημά της ήταν αφύσικα καλό για τα δεδομένα του ρόστερ της και κάποια στιγμή θα έρχονταν και οι ήττες. Σταθερά εκτός οι Ουεμπανιάμα και Μόργκαν.

Είναι μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες και το Μιλάνο δεν αστειεύεται, ούτε ρισκάρει τα ροζ φύλλα αγώνα. Προσπαθεί και τα παίρνει ξεκάθαρα. Η Βιλερμπάν θα κάνει μία κοιλιά μετά το απίστευτο ξεκίνημά της. Θα προσπαθήσει σήμερα να μείνει αξιοπρεπώς μέσα στο παιχνίδι αλλά δύσκολα η διαφορά θα μείνει σε μονοψήφια επίπεδα. Με το line στους 8.5 πόντους παίρνουμε τον άσσο στο χάντικαπ στο 1.90 από τη bwin.


5278. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (22:00, NOVASPORTS 2)

Κανένα πρόβλημα για τη Ρεάλ να κερδίσει εντός έδρας και Μονακό και Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Λάσο επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό έχοντας τέσσερις στη σειρά αφού έχει κάνει και δύο στο πρωτάθλημα. Στο τελευταίο της παιχνίδι πέρασε από την έδρα της Μπρεογκάν με 79-71. Σταθερά παραμένουν εκτός οι Ράντολφ και Τόμπκινς από την αρχή της χρονιάς και με αυτούς στο παρκέ η βασίλισσα θα γίνει ακόμη πιο ισχυρή. Σήμερα θα λείψει και ο αρχηγός Γιουλ.

Ρεάλ Μαδρίτης – Φενερμπαχτσέ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Φενέρ δείχνει να είναι σε καλό φεγγάρι και ταξίδεψε στη Μαδρίτη έχοντας κάνει δύο μαγικές εμφανίσεις. Πρώτα διέλυσε με 80-41 την Ούνικς και μετά θριάμβευσε με 90-68 επί της Εφές στο ντέρμπι του πρωταθλήματος Τουρκίας. Αυτές οι δύο νίκες ήρθαν σαν βάλσαμο μετά την ήττα στο Βερολίνο από την Άλμπα με 84-70 που έφερε τριγμούς και μουρμούρα κατά του Τζόρτζεβιτς. Παραμένει εκτός ο Μπαρτέλ.

Θα πάμε ξεκάθαρα με το φαβορί. Δεν μας μπερδεύουν οι δύο νίκες της Φενέρ για την οποία πιστεύουμε ότι έχει αρκετά αγωνιστικά θέματα. Η Ρεάλ είναι πολύ συμπαγής ομάδα, ο Λάσο την κατευθύνει μαεστρικά και ξέρει να κρύβει καλά τις απουσίες, ενώ υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Το line είναι στους 7.5 πόντους και επιλέγουμε τον άσσο στο χάντικαπ με απόδοση 1.90 στη Winmasters .