*13η αγωνιστική

ΟΛΝΤΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ολνταμ επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τρεις αγώνες, κερδίζοντας επιβλητικά και σχετικά άνετα με 3-0 εντός έδρας την Στίβενεϊτζ. Αυτή πάντως ήταν η πρώτη της φετινή νίκη στο γήπεδό της για το πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει και άλλη μία στο Λιγκ Τρόφι.

Είναι πάντα χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά έχει καταφέρει να παραμένει πλέον εκτός ζώνης υποβιβασμού, αν και είναι σε απόσταση βολής – «αναπνοής», στο +1 για την ακρίβεια, από αυτήν.

Λείπει εδώ και λίγο καιρό ο βασικός γκολκίπερ Ρότζερς που είναι τραυματίας και πιο πρόσφατα χτύπησε και ο αμυντικός Χαρτ που θα μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Ολνταμ κέρδισε 3-0 εντός έδρας την Στίβενεϊτζ, μπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας δοκάρι μόλις στο τέταρτο λεπτό, ανοίγοντας το σκορ στο 6’ με τον Κέιλορ – Νταν, ο οποίος έκανε το 2-0 στο 17’. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου γλίτωσε από το δοκάρι της, αλλά τελικά πέτυχε και τρίτο τέρμα και «καθάρισε» το παιχνίδι με τον Μπαχαμπούλα στο 58ο λεπτό.

Ολνταμ Στατιστικά

*Εχει δύο σερί N/G (δες το στην Interwetten)

*Εχει τρία σερί over 2,5 εντός έδρας, 6/10 συνολικά, 4/6 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΟΥΟΛΣΟΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Γουόλσολ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας απέναντι στην Λέιτον Οριεντ, σε ένα παιχνίδι που αν μία ομάδα άξιζε τη νίκη, τότε αυτή ήταν η ίδια. Αυτή ήταν η τρίτη της ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει, αλλά μακριά από το γήπεδό της δεν έχει καταφέρει ακόμη να κερδίσει, έχοντας τέσσερις ισοπαλίες σε εφτά παιχνίδια.

Είναι χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στο δεύτερο μισό του φυσικά, ισόβαθμη με άλλες τρεις ομάδες, στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά με τέτοια διαφορά τερμάτων που δεν μπορεί να θεωρηθεί απόσταση βολής. Και δεν είναι πολύ μακριά από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, στο -5 για την ακρίβεια.

Εκτός του επιθετικού Χόλντεν και του μέσου Κινσέλα που λείπουν εδώ και καιρό, δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Αντιθέτως πήρε τον μέσο Οτις Καν, που πέρυσι έπαιζε στην Τρανμίρ, είχε μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, ενώ αποτελεί «προϊόν» της ακαδημίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Γουόλσολ έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Λέιτον Οριεντ, σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες κλασσικές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, με τις άμυνες πρωταγωνίστριες και με την ίδια ελαφρώς πιο επικίνδυνη και απειλητική από την αντίπαλο της.

Γουόλσολ Στατιστικά

*Εχει 9/15 G/G, 4/7 εντός έδρας, 3/6 στο πρωτάθλημα.

*Εχει 5/7 under 2,5 εκτός έδρας, 4/6 στο πρωτάθλημα.

Ολνταμ – Γουόλσολ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ