Επιστροφές παικτών και αυτοπεποίθηση και στις δύο

Ανανεώθηκε:
FC Barcelona Stadium

Καλημέρα φουνταριστοί!

Ταμείο χθες για τη στήλη! Η Ντόρτμουντ όπως έγραψα και στο κείμενο ισχυροποιείται με την επιστροφή Χόλαντ στην επίθεση και ο Νορβηγός “killer” πέτυχε δύο τέρματα στη νίκη των Βεστφαλών με 3-1 εναντίον της Μάιντς. Έτσι, επιβεβαιώθηκε το combo ποντάρισμα στον 1 & over 2.5. Συνεχίζουμε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων και σήμερα με το κουπόνι να είναι γεμάτο επιλογές. Τα ματς παίζουν στην bet365 με πλήθος ειδικών στοιχημάτων για κάθε λογής ενδεχόμενο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια Προγνωστικά

Η Μπαρτσελόνα είναι σε κακή κατάσταση φέτος, της χρειαζόταν η διακοπή για να ανασυνταχθεί και να φορτσάρει με την επανέναρξη των υποχρεώσεών της σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Υπέστη δύο οδυνηρές ήττες τελευταία, η πιο πρόσφατη από την Ατλέτικο με 2-0 στη Μαδρίτη και η προηγούμενη με σκορ 3-0 από τη Μπενφίκα στη Λισαβόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Για τ’ αστέρια, ακολουθεί ματς με τη Ντιναμό Κιέβου η οποία είναι θεωρητικά ο ευκολότερος αντίπαλος και η Μπάρτσα αναζητά το πρώτο γκολ και τους πρώτους βαθμούς στον όμιλο. Όσον αφορά το πρωτάθλημα έχει ένα ματς λιγότερο και απολογισμό τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Η Βαλένθια επίσης είχε ανάγκη τη διακοπή ώστε να αποθεραπευτούν σημαντικοί παίκτες του ρόστερ και να επιστρέψουν με την ελπίδα να επανέλθει και η ομάδα στις νίκες έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές. Βέβαια, το έργο της στο “Καμπ Νόου” είναι πολύ δύσκολο, όμως με διαθέσιμους τους Γκαγιά, Σολέρ, Τσερίσερφ, Μάξι Γκόμες, οι οποίοι λογίζονται βασικοί, μπορεί να προβάλει αντίσταση στους Καταλανούς. Οι “Νυχτερίδες” εκτός έδρας έχουν υποστεί μόλις μία ήττα σε τέσσερα παιχνίδια και έχουν βρει δίχτυα σε τρία από αυτά. Το γεγονός ότι για την ώρα ισοβαθμεί με τη Μπαρτσελόνα, σημαίνει αρκετά και για τις δύο ομάδες.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777 

Η Μπαρτσελόνα έχει παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο εντός έδρας και έχει σημειώσει τρεις νίκες, μία ισοπαλία έως τώρα. Όμως έχει δεχτεί γκολ σε 3/4 και η Βαλένθια είναι ικανή να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα των “Μπλαουγκράνα”. Έχουν τύχη να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, πάμε λίγο πιο πέρα το ποντάρισμα και επιλέγουμε combo goal/goal & over 2.5 σε απόδοση 2.20. 

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00  Μπαρτσελόνα – Βαλένθια | G/G & Over 2.5 @ 2.20

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ