Προγνωστικά Τένις: Επιστροφή στους μεγάλους τίτλους για την Αζαρένκα

Spyros_Betarades
Σπύρος Ματσούκης
Ανανεώθηκε:
Τέννις slider

Πάουλα Μπαντόσα Γκίμπερτ – Βικτόρια Αζαρένκα

Η 23χρονη Μπαντόσα είναι μία από τις πιο βελτιωμένες παίκτριες του 2021 και από αύριο θα βρεθεί στο carrer high της πίανοντας τουλάχιστον το No.17 της παγκόσμια κατάταξης της WTA, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του τελικού του Indian Wells. Η Ισπανή νίκησε την φορμαρισμένη Τζιαπούρ στα δύο σετ, παίζοντας πολύ υψηλού επιπέδου τένις. Η Μπαντόσα κέρδισε τον πρώτο της τίτλο WTA στο Serbia Open νωρίτερα φέτος και επίσης σημείωσε εξαιρετικές πορείες μέχρι τους προημιτελικούς του Roland-Garros και τους “16” του Wimbledon, ωστόσο ο πρώτος της τελικός Masters ξεπερνά αναμφίβολα αυτά τα επιτεύγματα.

Η πρώην Νο.1 στο κόσμο, Βικτόρια Αζαρένκα, κατέβαλε όλη την εμπειρία της στη νίκη της με ανατροτροπή επί της Οσταπένκο αργά το βράδυ της Παρασκευής. Η 32χρονη έχασε το πρώτο της σετ αυτή την εβδομάδα στην Καλιφόρνια, αλλά αυτή η νίκη θα της δώσει σίγουρα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον τρίτο της τελικό στο Indian Wells κατακτώντας ήδη τον τίτλο δύο φορές φορές το 2012 και το 2016. Η Αζαρένκα έχει συνολικά 21 τίτλους WTA στην καριέρα της μέχρι τώρα, συμπεριλαμβανομένων τίτλων δύο Grand Slam στο Australian Open το 2012 και το 2013.

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τελικός του Indian Wells αποτελεί μια υπέροχη σκηνή για την πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο και έχει όλα τα φόντα να είναι ένας εξαιρετικός τελικός. Μαζί η Αζαρένκα και η Μπαντόσα νίκησαν τέσσερις πρωταθλήτρις Grand Slam αυτήν την εβδομάδα με εξαιρετικές εμφανίσεις, αν και η πορεία της Ισπανής πρέπει να θεωρείται η πιο δύσκολη εκ των δύο. Παρόλα αυτά με την Αζαρένκα να επιστέφει και πάλι στους μεγάλους τελικούς και με όπλο την εμπειρία της θα την εμπιστευτούμε για την κατάκτηση του τρίτου της τίτλου στην Καλιφόρνια.

Εκτίμηση: Βικτόρια Αζαρένκα (1.78)

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις