12η αγωνιστική

*Η Κοπεγχάγη επικράτησε και στα επτά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Σοντερίσκε.

*Με Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 8/9 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Στον πρώτο γύρο: Κοπεγχάγη – Σοντερίσκε 2-0

ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με απογοητευτικό τρόπο πήγε στη διακοπή των εθνικών ομάδων η Σοντερίσκε, ηττήθηκε και στα δύο πρόσφατα παιχνίδια της, δίχως να σκοράρει και διατηρήθηκε στην προτελευταία θέση της Superliga με 8 πόντους συγκομιδή.

Διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με μόλις 5 γκολ ενεργητικό σε 11 αγώνες, τα τέσσερα εξ αυτών τα πέτυχε μπροστά στο κοινό της. Διόλου ανταγωνιστική στην ήττα με 4-0 στην έδρα της Άαλμποργκ, δέχθηκε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, ήταν περισσότερο ανταγωνιστική στην έδρα της Άαρχους (1-0).

Είχε προηγηθεί το σημαντικό 1-0 επί της Μπρόντμπι και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, με το 3-4 στην έδρα της Β.1913, ομάδα ερασιτεχνικού επιπέδου.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 4-0 από την Άαλμποργκ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 10ο λεπτό, δέχθηκε ένα δεύτερο τέρμα στο 41′, για να δεχθεί ακόμη δυο τέρματα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (53′, 57′).

Σοντερίσκε Στατιστικά

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα τρία τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα. (δες το στην Stoiximan)

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 8/9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με εντός έδρας “γκέλα” πήγε στο break η Κοπεγχάγη και έμεινε τρεις πόντους πίσω στη μάχη της κορυφής. Στις 3 Οκτωβρίου αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Βίμποργκ στο “Παρκεν”, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχε επικρατήσει της Λίνκολν Ρεντ Ιμπς με 3-1 για τη 2η αγωνιστική των ομίλων στο Conference League.

Με το μυαλό και στον ΠΑΟΚ, τον οποίο υποδέχονται την Πέμπτη, θα είναι στο Χάντερσλεβ οι παίκτες του Θόρουπ, οι οποίοι όμως τα πηγαίνουν εξαιρετικά μακριά από τη βάση τους. Έχουν 5/5 διπλά στο πρωτάθλημα, δύο σερί στην Ευρώπη, έχασαν μόνο από Νίκεμπινγκ (Β’ κατηγορία) με 3-0 και υπέστησαν αποκλεισμό-σοκ από το Κύπελλο στις 22 Σεπτεμβρίου.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Βίμποργκ, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα με το τέρμα του Στάγκε στο 77ο λεπτό, όμως το αυτογκόλ του ίδιου στις καθυστερήσεις, διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

Κοπεγχάγη Στατιστικά

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

*Με Over 3.5 ολοκληρώθηκαν τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Σοντερίσκε – Κοπεγχάγη στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ