* 16η Αγωνιστική

* Goal/Goal τα 5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

* Η Σαν Λορέντσο πέρασε νικηφόρα από το Μονουμεντάλ στις δύο τελευταίες επισκέψεις της και συνολικά έχει ρεκόρ 4-1-1 απέναντι στη Ρίβερ από το 2016 και μετά.

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ασταμάτητη η Ρίβερ, παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας συμπληρώνοντας 10 παιχνίδια αήττητη στη Liga Profesional! 8 νίκες και δύο ισοπαλίες μετρά από τον Δεκαπενταύγουστο, με τελευταία εγχώρια ήττα στο 2-1 στη Μεντόσα από τη Γοδόι Κρους!

Από τις 16 Σεπτεμβρίου μετρά 5/5 νίκες, πιο πρόσφατη το 0-1 στην έδρα της Μπάνφιλντ. Επαγγελματική νίκη για την ομάδα του Μαρσέλο Γκαγιάρδο στο “Φλορένσιο Σόλα”, προηγήθηκε νωρίς, διαχειρίστηκε σωστά το 0-1 παίρνοντας λίγα ρίσκα, δίχως να απειληθεί ουσιαστικά.

Είχε προηγηθεί η νίκη στο “superclasico” με την Μπόκα (2-1) στο “Μονουμεντάλ”, ενώ προηγήθηκαν τα “τρίποντα” απέναντι στους ουραγούς Άρσεναλ Σαραντί (1-0) και Σεντράλ Κόρδοβα (1-3).

Πλήρης η αποστολή της Ρίβερ ενόψει Σαν Λορέντσο, μπήκαν σ’ αυτή όλοι οι διεθνείς που αγωνίστηκαν μεσοβδόμαδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-1) επί της Μπάνφιλντ. Από μεγάλο λάθος του τερματοφύλακα και αυτογκόλ των γηπεδούχων προηγήθηκε η Ρίβερ στο 18’. Δίχως φάσεις γενικά το πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε μακρινά σουτ. Σε χαμηλό τέμπο και το δεύτερο μέρος, λιγοστές οι περιπτώσεις που απειλήθηκε η άμυνα της Ρίβερ. Είχε τον έλεγχο του ρυθμού, διαχειρίστηκε εύκολα το προβάδισμά της.

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal & Over 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια της (δες το στη Betshop)

* Under 2.5 τα 6/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΣΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Επιστροφή στις ήττες για τη Σαν Λορέντσο, ήταν κατώτερη των περιστάσεων στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κολόν, δικαίως ηττήθηκε 1-2, βγάζοντας άγχος μετά το προβάδισμα των φιλοξενούμενων στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Είχε προηγηθεί το 0-0 στην έδρα της Ατλέτικο Τουκουμάν, όπου τέλειωσε τον αγώνα με 10 παίκτες από το 75’ και η εντός έδρας νίκη επί της σκληροτράχηλης Ντεφένσα ι Χουστίσα (2-1).

Βρίσκεται χαμηλά η ομάδα του Πάολο Μοντέρο, ολοκλήρωσε την προηγούμενη αγωνιστική 19η με 17 πόντους συγκομιδή. Μακριά από την έδρα της έχει ρεκόρ 1-3-4 και συντελεστή τερμάτων 4-11, αλλά στο βιογραφικό της έχει το 0-2 στο “Μπομπονέρα” επί της Μπόκα στις 28 Ιουλίου!

Υπό πίεση ο κόουτς Μοντέρο, η διοίκηση το έκανε ξεκάθαρο ότι η θέση του στον πάγκο της ομάδας θα κριθεί στα τρία επόμενα παιχνίδια με Ρίβερ, Λανούς και Ουρακάν.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (1-2) από την Κολόν Σάντα Φε. Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο, ελαφρώς πιο απειλητική η Κολόν, άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Γκολτς στις καθυστερήσεις. Το 0-2 έγινε με το γκολ της αγωνιστικής από το Μέσα στο 64’. Με μακρινό σουτ του Μαρτεγάνι μείωσε η Σαν Λορέντσο στο 72’, αλλά στο φινάλε του αγώνα παρότι είχε την εδαφική υπεροχή δεν κατάφερε να φτιάξει μεγάλες φάσεις, απειλήθηκε με τρίτο τέρμα.

ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΣΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

* No Goal τα 11/12 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

Ρίβερ Πλέιτ – Σαν Λορέντσο στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ