10η αγωνιστική

*Μετρούν 7/10 παιχνίδια με No Goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στις 4 πρόσφατες αναμετρήσεις ανάμεσά τους.

ΧΙΡΟΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Χιρόνα είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχει ξεκινήσει αρνητική το πρωτάθλημα και τα περιθώρια στενεύουν για τον προπονητή κυρίως, τον Μίτσελ. Η καταλανική ομάδα βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και προέρχεται από την ήττα στην έδρα της Λούγο (1-0), η οποία ήταν η δεύτερη συνεχόμενη και τρίτη στα τελευταία πέντε ματς. Έχει μείνει στο μηδέν επιθετικά σε τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα. “Οι σημαντικοί παίκτες της ομάδας πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη και να βγουν μπροστά”, είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Χιρόνα, Μίτσελ. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός ο ο Πολ Λοθάνο και ο Χουνκά οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Αμφίβολοι οι Στουάνι και Ραμόν Τεράτς. Επιστρέφει ο Καλαβέρα.

Προηγούμενο παιχνίδι: Γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 εκτός έδρας, από τη Λούγκο, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν περισσότερο με αμυντικούς προσανατολισμούς και δεν πήραν υψηλό ρίσκο. Το μοναδικό τέρμα στο παιχνίδι σημείωσε ο Μπαρέιρο στο 86’. 

Χιρόνα Στατιστικά

*4/5 ματς με N/G (δες το στη stoiximan)

*4/6 αναμετρήσεις έληξαν με under 2.5

*Μηδέν παθητικό σε 3/5 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα 

ΟΥΕΣΚΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ουέσκα εξακολουθεί να προβληματίζει με την αστάθεια που παρουσιάζει φέτος, η οποία δεν την έχει βοηθήσει να βρίσκεται στα ψηλά της κατάταξης. Έμεινε στο μηδέν στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα τη Σαραγόσα (0-0), όμως οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι και την ευκαιρία να αφήσουν την Ουέσκα δίχως βαθμό από το ματς. Μόλις μία νίκη και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια για το συγκρότημα του Νάτσο Αμπρίς, σε τρία από αυτά διατήρησε το μηδέν στα μετόπισθεν. “Θέλουμε να παίξουμε ξανά το ποδόσφαιρο των πρώτων αγωνιστικών και να κάνουμε ένα άψογο ματς απέναντι σε μια ομάδα που παίζει καλά”, δήλωσε ο Μεξικανός προπονητής. Για πρώτη φορά θα έχει πλήρη αποστολή, αφού είναι διαθέσιμοι Ράτσιου, Σεοάνε και Πουλίδο. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Σαραγόσα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης. Στο 85’ ο Χιμένεθ έχασε πέναλτι για λογαριασμό των γηπεδούχων. 

Ουέσκα Στατιστικά

*3/5 αναμετρήσεις είχαν No Goal

*6/10 παιχνίδια με under 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 3/4 ματς εκτός έδρας

Χιρόνα – Ουέσκα στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ