Netbet: Πλήθος αγορών στο Παρί Σεν Ζερμέν – Ανζέ (15/10)

Ανανεώθηκε:
Netbet logo

Στις 22:00, η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί την Ανζέ για τη 10η αγωνιστική της Λιγκ 1. Η Netbet προσφέρει πληθώρα αγορών για το ματς.

Παρί Σεν Ζερμέν – Ανζέ στη Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα έρχεται η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Ρεν με 2-0. Νωθρή ήταν στην αρχή του αγώνα, βρίσκοντας σταδιακά τα πατήματά της στον αγωνιστικό χώρο. Απείλησε την αντίπαλη εστία, ωστόσο οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 45′ και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Βρήκε δίχτυα στο 68′ ο Εμπαπέ, όμως υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ. Παραμένει πρώτη στη βαθμολογία με απόσταση 6 βαθμών από τη δεύτερη θέση.

Η Ανζέ πέτυχε τρίποντο έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με ανατροπή απέναντι στη Μετς και αποτέλεσμα 3-2. Δέχτηκε πρώτη τέρμα στο 10′ και έφτασε στην ισοφάριση με τον Τσο στο 53′. Στο 58′ έμεινε και πάλι πίσω στο σκορ, για να απαντήσει με τον Μανγκάνι στο 65′. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπαχόκεν πέτυχε το γκολ της νίκης. Είναι τέταρτη στην κατάταξη, με συγκομιδή 16 πόντων.

Με βάση τις αποδόσεις της Netbet, τον πρώτο λόγο για νίκη έχει η Παρί Σεν Ζερμέν. Αναλυτικά, ο άσος βρίσκεται στο 1.30, η ισοπαλία στο 5.50, και το διπλό στο 9.00.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ 2109237777‍ | Παίξε Υπεύθυνα