NFL: Ματσάρισμα για “έκρηξη” του Ντεβόντα!

Dimitris_Betarades
Δημήτρης Βασιλάκος
Ανανεώθηκε:
NFL slider
  • To πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής ανοίγει τα ξημερώματα στη Φιλαδέλφια

ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ ΙΓΚΛΣ  –  ΤΑΜΠΑ ΜΠΕΪ ΜΠΑΚΑΝΙΡΣ  (15/10, 03:20)

ΙΓΚΛΣ (2-3):

Επιστροφή στις νίκες με κάθε άλλο παρά πειστικό τρόπο για τους Ιγκλς την Κυριακή στη Σάρλοτ. Ανέτρεψαν το σκορ στο τέλος (18-21) απέναντι στους Πάνθερς, χάρη στην άμυνά τους και τις special teams.

Εντελώς ασύνδετη η ανάπτυξή τους στο πρώτο ημίχρονο, τα πρώτα 7 drives τους απέφεραν μόλις 33 γιάρδες και έδωσαν δύο πόντους στους γηπεδούχους με safety! Με γρήγορη επίθεση και field goal πριν την ανάπαυλα μείωσαν σε 15-6. Κωμικοτραγικά τα πρώτα 7 drives της επανάληψης, από αμφότερες τις ομάδες, το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο, μέχρι να συνθέσουν την πρώτη τους ολοκληρωμένη επίθεση οι Ιγκλς για να μειώσουν σε 15-13. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν ένα field goal για το 18-13, αλλά το ακόλουθο drive των Πάνθερς ολοκληρώθηκε με μπλοκαρισμένο punt, το οποίο έδωσε short field στον Χερτς για την ανατροπή. Ο αθλητικός quarterback των Ιγκλς εφόρμησε ο ίδιος από κοντά για το 18-21 και τέσσερα plays αργότερα η άμυνά του ολοκλήρωσε 3η interception στον Ντάρνολντ για να “κλειδώσει” τη νίκη.

Φτωχό παιχνίδι συνολικά από τον Χερτς, τέλειωσε τον αγώνα με 22/37 πάσες για 198 γιάρδες και 1 interception, έψαξε αρκετές φορές τη βαθιά πάσα και δεν του βγήκε. #1 αποδέκτης του ξεκάθαρα πλέον ο ρούκι Ντεβόντα Σμιθ, που είναι εξαιρετικός route runner. Στη Σάρλοτ είχε 7/9 υποδοχές για 77 γιάρδες. Συνεχίζει να μην έχει μεγάλο ρόλο στην ανάπτυξή τους το run game και κατά συνέπεια ο Σάντερς.

Αμυντικά ικανοποίησαν, πίεσαν πολύ τον Ντάρνολντ και κυρίως τον οδήγησαν σε τρεις καθοριστικές interceptions, δύο ολοκλήρωσε ο #1 cornerback Σλέι.

  • Αποτελέσματα: 6-32 @ Φάλκονς, 11-17 49ερς, 41-21 @ Κάουμποϊς, 30-42 Τσιφς, 18-21 @ Πάνθερς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής ο Τζόνσον (OL). Μακροχρόνιες οι απουσίες των Γκρέιαμ (DL), Σεουμάλο (OL) και Μπρουκς (OL).
Φιλαδέλφια Ιγκλς – Τάμπα Μπέι Μπακανίρς στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΑΚΑΝΙΡΣ (4-1):

Την πιο εντυπωσιακή νίκη τους για το 2021 πέτυχαν την Κυριακή οι Μπακανίρς, επιστρέφοντας στις πληθωρικές επιθετικές εμφανίσεις. Θεωρητικά, το ματσάρισμα με την ποιοτική secondary των Ντόλφινς ήταν δύσκολο για τον Μπρέιντι και τους αποδέκτες του, αλλά ο G.O.A.T. μοιάζει να είναι στο peak της καριέρας του στα 44! Ένα ακόμη αψεγάδιαστο παιχνίδι στο πλούσιο βιογραφικό του, “ξήλωσε” την άμυνα του Φλόρες με 30/41 πάσες για 411 γιάρδες και 5 touchdowns!!! Ασταμάτητη η ανάπτυξή του, βρήκε από δύο φορές τους Μπράουν (124γ.) και Έβανς (113γ.) για touchdowns, με πρόβλεψη και χειραγώγηση των αντίπαλων DBs.

Ο αγώνας ήταν ανταγωνιστικός για 2.5 περιόδους, ώσπου οι Ντόλφινς μείωσαν σε 24-17, δεν άντεξαν στον εξωφρενικό ρυθμό των πρωταθλητών, που έκλεισαν το ματς με τέσσερα drives τα οποία απέφεραν 21 πόντους, κατοχή ως το τελευταίο δευτερόλεπτο και 247 γιάρδες σύνολο.

Η άμυνά τους είναι πλέον ξεκάθαρο φόβητρο στο έδαφος, οι αντίπαλοι δεν επιχειρούν καν να τρέξουν απέναντι στους Σου και Βέα, αλλά η secondary έχει πληγωθεί από τραυματισμούς και έχει κενά, κάτι που φάνηκε και απέναντι στον Μπρισέτ, που δε φημίζεται για τα εκρηκτικά passing plays του.

  • Αποτελέσματα: 31-29 Κάουμποϊς, 48-25 Φάλκονς, 34-24 @ Ραμς, 17-19 @ Πάτριοτς, 45-17 Ντόλφινς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής οι Γκρονκόσκι (tight end), Ντέιβιντ (linebacker) και Γουίνφιλντ (safety). Μακροχρόνιες οι απουσίες των Μίλερ (receiver), Μέρφι-Μπάντινγκ (cornerback) και Ντέιβις (cornerback).

Δείτε τα Προγνωστικά NFL

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Προφανές φαβορί στη Φιλαδέλφια οι Μπακανίρς, όταν ο Μπρέιντι αγωνίζεται σε επίπεδο MVP! Η αμυντική γραμμή των Ιγκλς έχει τα κορμιά για να ασκήσει πίεση και να του χαλάσει το timing σποραδικά, ωστόσο περιμένουμε από την επίθεση των πρωταθλητών να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις. Λογική επιλογή το -6.5 των Μπακανίρς, αλλά επειδή είναι εντός έδρας prime time παιχνίδι για τους γηπεδούχους και περιμένουμε μεγάλη ένταση και σθεναρή αντίσταση, θα ποντάρουμε σε ειδικό στοίχημα με αξία. Το run game οι Ιγκλς δεν το χρησιμοποιούν επί Σιριάνι, ενώ γενικά απέναντι στους Μπακανίρς τα τρεξίματα είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Το ματσάρισμα “φωνάζει” στο Χερτς να χτυπήσει την πληγωμένη από τραυματισμούς βασικών secondary των φιλοξενούμενων και ιδανικότερος αποδέκτης γι αυτό είναι ο Ντεβόντα Σμιθ. Αρχίζουν και χτίζουν χημεία οι δυο τους, ο ρούκι receiver είναι εξαιρετικός στις routes του και αναμένεται να βρει χώρο δράσης απόψε. Ποντάρουμε λοιπόν στο Over 70.5 receiving γιάρδες για τον Ντεβόντα Σμιθ, σε απόδοση 1.90. Ευνοεί το συγκεκριμένο over και το πιθανό σενάριο να κυνηγούν στο φινάλε οι Ιγκλς απέναντι σε μία prevent άμυνα με soft ενδιάμεση κάλυψη από τους Μπακανίρς.

Δημήτρης Βασιλάκος

Φιλαδέλφια Ιγκλς – Τάμπα Μπέι Μπακανίρς στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ