* 12η αγωνιστική

* Οι τέσσερις πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ του Κατάρ, ο πέμπτος παίζει μπαράζ με χώρα από άλλη προκριματική ζώνη.

* Under 2.5 τα 4/5 τελευταία μεταξυ τους, ανεξαρτήτως έδρας

* Αήττητη η Αργεντινή στα 13 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (9-4-0) από το 2000, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Στοιχήματος

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Εντυπωσιακή η “αλμπισελέστε” τα ξημερώματα της Δευτέρας στο εντός έδρας ντέρμπι με την Ουρουγουάη, επικράτησε εμφατικά με 3-0 και “αγκάλιασε” την πρόκριση για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Παραμένει αήττητη (6-4-0), δεύτερη στον όμιλο, στο -6 από τη Βραζιλία, αλλά στο +10 από την 6η Παραγουάη.

Τρεις βραδιές νωρίτερα είχε προηγηθεί το 0-0 στην Ασουνσιόν με την Παραγουάη, σε ματς με καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν. Μοιραίος επιθετικά τότε ο Κορέα της Ίντερ, καθοριστικός με τις επεμβάσεις του ο Μαρτίνες της Άστον Βίλα, όπως και με την Ουρουγουάη, απέναντι στην οποία κράτησε το μηδέν στο καλό διάστημα των φιλοξενούμενων.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-0) επί της Ουρουγουάης. Πρώτη διπλή απειλή από τους φιλοξενούμενους, ο Μαρτίνες είχε επεμβάσεις σε αμφότερα σουτ. Λίγο αργότερα ο Λο Σέλσο αστόχησε οριακά από ευνοϊκή θέση, για να κάνει μία ακόμη εντυπωσιακή απόκρουση ο Μαρτίνες σε γυριστό του Σουάρες. Άστοχος από κοντά με προβολή ο Λαουτάρο, απάντησε με δοκάρι του Σουάρες η Ουρουγουάη. Ισοφάρισε τα δοκάρια ο Λο Σέλσο, με εξουδετερωμένο το Μουσλέρα. Το σκορ άνοιξε με περίεργο τρόπο στο 38’, η σέντρα του Μέσι δεν βρήκε πουθενά, ο Μουσλέρα μπερδέυτηκε και μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του. Λιγο πριν την ανάπαυλα ο Ντε Πολ έκανε το 2-0 και ουσιαστικά “καθάρισε” τη νίκη για την “αλμπισελέστε”. Ο Λαουτάρο στο 62’ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Αργεντίνων, που είχαν μεγάλες ευκαιρίες και για άλλα γκολ πριν και μετά το 3-0.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* “2-3 γκολ” τα 4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για τα προκριματικά (δες το στη stoiximan)

* Δεν δέχθηκε γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΕΡΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μέτρια εμφάνιση και απογοητευτική ήττα τα ξημερώματα της Δευτέρας για το Περού, που έχασε σημαντικό έδαφος στο κυνήγι της πρόκρισης στο Μουντιάλ του Κατάρ. Δεν είχε ένταση στο παιχνίδι της η ομάδα του Γκαρέκα, έχασε στη Λα Πας από τη Βολιβία (1-0), παρότι απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 75’, με το ταμπλό ακόμη στο 0-0.

Η διαφορά από την προνομιούχο 5αδα πήγε στο -4 και πλέον καλείται να κάνει υπερβάσεις για να προλάβει μία εκ των Κολομβία ή Ουρουγουάη.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής είχε προηγηθεί η πειστική εντός έδρας νίκη επί της Χιλής (2-0), ενώ στο “παράθυρο” του Σεπτεμβρίου είχε νικήσει τη Βενεζουέλα (1-0 εντός) και ηττήθηκε στη Βραζιλία με 2-0.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (1-0) από τη Βολιβία. Πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς για το Περού με άστοχο σουτ του Γιοτούν, συνέχισαν να απειλούν οι φιλοξενούμενοι, ο κίπερ της Βολιβίας έκανε δύο καλές αποκρούσεις για να μείνει το 0-0 ως την ανάπαυλα. Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Γκαγιέσε έσωσε το Περού με σπουδαία διπλή απόκρουση. Στο 75’ ο Χένρι Βάκα της Βολιβίας αποβλήθηκε για βάναυσο τάκλιν, αλλά στο 82’ ο Ραμίρο Βάκα πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ενώ είχε προηγηθεί καλή φάση για το Περού από στημένο.

ΠΕΡΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Νο Goal ta 4/5 τελευταία παιχνίδια εκτός Περού

Αργεντινή – Περού στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ