*Προκριματικά για το Euro U21, η τελική φάση του οποίου θα διεξαχθεί το 2023. Προκρίνεται ο πρώτος κάθε ομίλου, ενώ ο δεύτερος πηγαίνει στα μπαράζ.

*Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες, με την Ουγγαρία να κερδίζει εκτός έδρας (1-2) και τη Γερμανία να παίρνει τη νίκη επίσης εκτός έδρας (0-3).

Δείτε τα Προγνωστικά Προκριματικά Euro U21

ΟΥΓΓΑΡΙΑ Κ21 ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Πολωνία Κ21. Δεν είχε την κατοχή της μπάλας, είχε ευκαιρίες και απείλησε την αντίπαλη εστία, καταφέρνοντας να σκοράρει δύο φορές. Η άμυνά της δέχθηκε πίεση από τους φιλοξενούμενους και δεν μπόρεσε να τους κρατήσει μακριά από την εστία της, με αποτέλεσμα να δεχθεί εξίσου δύο γκολ.

Να φανεί ανταγωνιστική και να κυνηγήσει θετικό αποτέλεσμα έχει ως στόχο η Ουγγαρία Κ21 στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Γερμανία Κ21. Θέλει να μείνει κοντά στις πρώτες θέσεις του ομίλου και για να το κάνει αυτό θα πρέπει να αποφύγει την ήττα σε αυτή την αναμέτρηση. Είναι σκληροτράχηλη μπροστά στο κοινό της, έχοντας σκοράρει στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, όμως δυσκολεύεται αμυντικά, καθώς δέχθηκε γκολ και στα πέντε από αυτά.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Πολωνίας Κ21 με σκορ 2-2, στα πλαίσια των προκριματικών του Euro U21. Το σκορ άνοιξε ο Νέμεθ στο 48’, όμως ισοφάρισε ο Μπενεντίτζακ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 61’. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Γεντριτσόφκσι στο 81, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Νέμεθ στο 90+5.

Ουγγαρία Κ21 Στατιστικά

*Με Over 2.5 τα 5/5 πρόσφατα ματς.(δες το στο Pamestoiximagr)

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΓΕΡΜΑΝΙΑ Κ21 ΑΝΑΛΥΣΗ

Σε εξαιρετική κατάσταση η Γερμανία Κ21 που διεύρυνε το νικηφόρο σερί της ξεπερνώντας το εμπόδιο του Ισραήλ Κ21 εντός έδρας. Είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και απείλησε την αντίπαλη εστία με αξιώσεις. Η αμυντική της λειτουργία είχε αστάθειες που τις εκμεταλλεύτηκαν πλήρως οι φιλοξενούμενοι, βρίσκοντας δίχτυα δύο φορές.

Να διευρύνει το σερί της παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου θέλει η Γερμανία Κ21 που θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία Κ21 εκτός έδρας. Έχει την ψυχολογία με το μέρος της, καθώς και αγωνιστικό ρυθμό, όμως θα πρέπει να βελτιώσει τις αμυντικές αστάθειες που έχει προκειμένου να μην της κοστίσουν.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον του Ισραήλ Κ21 με σκορ 3-2, στα πλαίσια των προκριματικών του Euro U21. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Λέιντνερ στο 28, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Τίλμαν στο 34’. Πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Γκάντελμαν στο 51’, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και πάλι με τον Σάντε στο 89’ και ανέτρεψαν το σκορ με τον Μπούρκαρντ στο 90+1.

Γερμανία Κ21 Στατιστικά

*Σκόραρε στα 5/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Ουγγαρία Κ21 – Γερμανία Κ21 στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ