Interwetten: Πλήθος αγορών στο Ουκρανία – Βοσνία-Ερζεγοβίνη (12/10)

Ανανεώθηκε:
interwetten

Στις 21:45, η Ουκρανία υποδέχεται την Βοσνία-Ερζεγοβίνη για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Η Interwetten, προσφέρει πληθώρα αγορών για το ματς.

Ουκρανία – Βοσνία-Ερζεγοβίνη στη Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νίκη πέτυχε η Ουκρανία, απέναντι στη Φινλανδία εκτός έδρας, με 1-2. Έκανε ένα ακόμη βήμα προς την πρόκριση, διεκδικώντας θέση για το Κατάρ, μετρώντας μέχρι τώρα 8 βαθμούς, με -4 πόντους από την Γαλλία, που βρίσκεται στην κορυφή. Η δράση ξεκίνησε από το πρώτο ημίχρονο, με γκολ του Γιαρμολένκο στο 4΄. Ο Πούκι μείωσε στο 29΄, με τον Γιάρεμτσουκ να ξαναπαίρνει κεφάλι στο σκορ στο 34΄. Η επανάληψη κινήθηκε σε πιο ήρεμο τέμπο, με την ομάδα, να διαχειρίζεται αποτελεσματικά το προβάδισμα που κατείχε.

Το τρίποντο πήρε η Βόσνια-Ερζεγοβίνη επί του Καζακστάν, επικρατώντας με 0-2 εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι, δέχτηκαν απειλή στα μισά του ημιχρόνου, με τους αντιπάλους να παρεμβαίνουν την εστία τους. Ο Πρέβλιακ σκόραρε πρώτα στο 25΄και λίγο αργότερα στο 66΄ στην πιο κρίσιμη φάση του δεύτερου μέρους. Μετά από αυτή την αναμέτρηση, έφτασε τους 6 πόντους και είναι στην 3η θέση του ομίλου, στο -2 από τη δεύτερη Ουκρανία.

Όπως φαίνεται από τις αποδόσεις της interwetten, η Ουκρανία είναι το φαβορί για νίκη. Πιο ειδικά, ο άσος εντοπίζεται στο 1.77, η ισοπαλία στο 3.50, και το διπλό στο 4.90.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

  • Στα δύο από τα τρία τελευταία εντός έδρας ματς της Ουκρανίας, δεν σκόραραν και οι δύο ομάδες (στο 1.85 το Νο Goal)
  • Στους εφτά από τους οχτώ τελευταίους εννέα αγώνες της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, μπήκαν δύο ή λιγότερα τέρματα (στο 1.75 το Under 2.5)

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές, για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκορ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ