Stoiximan: Πλήθος αγορών στο Ισπανία – Γαλλία (10/10)

Ανανεώθηκε:
stoiximan logo

Στις 21:45, Ισπανία και Γαλλία μάχονται στον μεγάλο τελικό του Nations League. Η Stoiximan, διαθέτει το ματς με πλήθος στοιχηματικές αγορές.

Ισπανία – Γαλλία στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ισπανία πήρε εκδίκηση για τον ημιτελικό του πρόσφατου Euro και το εισιτήριο για τον τελικό του Nations League ξεπερνώντας το εμπόδιο της Ιταλίας, εκτός έδρας με σκορ 1-2. Ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 17′ με τον Τόρες, ο οποίος βρήκε και πάλι δίχτυα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ενδιάμεσα οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες και οι “φούριας ρόχας” πήραν την πρωτοβουλία στις κινήσεις. Στο 83′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν, χωρίς να αλλάξει κάτι ουσιαστικό.

Σε θρίλερ εξελίχθηκε ο ημιτελικός της Γαλλίας με το Βέλγιο που έληξε 2-3. Στο 40′ οι “κόκκινοι διάβολοι” προηγούνταν με 2-0, μέχρι ο 62′ που ο Μπενζεμά βρήκε δίχτυα. Ο Εμπαπέ εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι στο 69′ για την ισοφάριση. Στο 87′ είδε την μπάλα να μπαίνει στα δίχτυα της αλλά το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ. Κυριολεκτικά στο 90′ ο Ερναντέζ σκόραρε, χαρίζοντας τη νίκη στους “τρικολόρ” μαζί με μια θέση στον τελικό.

Κρίνοντας από τις αποδόσεις της stoiximan, η Γαλλία υπερτερεί στις πιθανότητες νίκης. Συγκεκριμένα, ο άσος είναι στο 3.06, η ισοπαλία στο 3.39, και το διπλό στο 2.64. Για την κατάκτηση του τροπαίου η Ισπανία προσφέρεται στο 2.18 και η Γαλλία στο 1.70.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα