* 11η αγωνιστική

* Οι τέσσερις πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ του Κατάρ, ο πέμπτος παίζει μπαράζ με χώρα από άλλη προκριματική ζώνη.

* No Goal τα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας

* Στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα η Κολομβία απέκλεισε την Ουρουγουάη στη διαδικασία των πέναλτι, μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας. 

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η αποτυχημένη παρουσία στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα ξεπεράστηκε γρήγορα από τη “σελέστε” και στο “παράθυρο” των προκριματικών το Σεπτέμβριο μάζεψε 7 βαθμούς σε τρία παιχνίδια.

Θετικό το 1-1 στο Περού, πειστικό το 4-2 επί της Βολιβίας εντός έδρας, οριακό το 1-0 επί του Εκουαδόρ με γκολ στις καθυστερήσεις, στο τελευταίο τεστ. Απόλυτα επιτυχημένη η τριάδα αγώνων, αν λάβουμε υπόψη ότι απουσίασαν από την αποστολή οι Σουάρες και Καβάνι!

Αήττητη η ομάδα του Ταμπάρες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της προκριματικής φάσης (2-3-0), βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου με 15 πόντους συγκομιδή, στο +4 από την 6η Παραγουάη.

Επιστρέφουν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα οι Καβάνι και Σουάρες, έμεινε εκτός αποστολής ο Μάξι Γκόμες της Βαλένθια.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (1-0) επί του Εκουαδόρ. Πολύ κλειστό το πρώτο ημίχρονο, πιο απειλητική στο δεύτερο μέρος η “σελέστε”, λυτρωτής με γκολ στο 92’ ο Γκαστόν Περέιρο!

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 10/11 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (δες το στη stoiximan)

* No Goal τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για τα προκριματικά του Μουντιάλ

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με πέντε βαθμούς σε τρία παιχνίδια ολοκλήρωσε το “παράθυρο” του Σεπτέμβρη για τα προκριματικά του Μουντιάλ η Κολομβία και διατηρείται σε τροχιά πρόκρισης για το Κατάρ. Στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε εντός έδρας της Χιλής (3-1), με πρωταγωνιστή και σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων το Μιγκέλ Μπόρχα, ο οποίος όμως θα απουσιάσει απόψε, καθώς τραυματίστηκε στις τελευταίες προπονήσεις.

Είχαν προηγηθεί οι δύο εκτός έδρας ισοπαλίες (1-1) με Βολιβία, όπου δικαίως ισοφαρίστηκε στο τέλος και με Παραγουάη, όπου δικαιούταν τη νίκη με βάση τις ευκαιρίες του αγώνα.

Πλέον βρίσκεται στην 5η θέση του προκριματικού ομίλου με 13 πόντους, ισόβαθμη με το Εκουαδόρ, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση και την τρίτη χειρότερη άμυνα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-1) επί της Χιλής. Ο Μπόρχα έκανε το 2-0 με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά (19-20’), το πρώτο με πέναλτι. Οι Χιλιανοί μείωσαν στο 56’ με το Μενέσες για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Λουίς Ντίας της Πόρτο στο 7’. Απόλυτα κυνική στη νίκη της, μετουσίωσε σε τρία γκολ τις 8 τελικές προσπάθειές της.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Σκόραρε και στα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της (εξαιρουμένου του Κόπα Αμέρικα)

Ουρουγουάη – Κολομβία στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ