*2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Λιγκ Τρόφι

*Η βαθμολογία του ομίλου: Κέιμπριτζ 6 (5-1), Τότεναμ U21 3 (4-4), Στίβενεϊτζ 0 (3-4), Οξφορντ 0 (1-4)

*Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στους «32» του θεσμού. Κάθε ομάδα θα παίξει μόνο μία φορά απέναντι στις άλλες τρεις. Σε περίπτωση ισοπαλίας οι δύο ομάδες παίρνουν από ένα βαθμό, αλλά παίζουν και πέναλτι για έναν έξτρα βαθμό.

ΟΞΦΟΡΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ (Λιγκ 1)

Η Οξφορντ πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, έστω και με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, με 1-2. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, ενώ στο γήπεδό της παραμένει αήττητη στη σεζόν, με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες μέχρι στιγμής.

Στο πρωτάθλημα της κατηγορίας της είναι αρκετά ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στο πρώτο μισό του, σε απόσταση βολής, στο -1 για την ακρίβεια, από την πρώτη εξάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Οξφορντ κέρδισε 1-2 εκτός έδρας την Σέφιλντ Γουένσντεϊ, χάρη σε τέρμα του Χένρι στο 93ο λεπτό και ενώ είχε προηγηθεί με τον Μπράναγκαν στο 12’, πριν δεχθεί την ισοφάριση από τον Πάτερσον στο 73’.

Οξφορντ Στατιστικά

*Εχει τρία σερί G/G (δες το στην Betshop)

*Εχει 4/6 G/G εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ ΑΝΑΛΥΣΗ (Λιγκ 2)

Η Στίβενεϊτζ κέρδισε επιτέλους ξανά, έπειτα από εννιά αγώνες που δεν τα είχε καταφέρει, έχοντας πέντε ήττες σε αυτό το διάστημα, με 2-0 εντός έδρας την Χάρτλπουλ. Μάλιστα σκόραρε ξανά έπειτα από τρία παιχνίδια που δεν τα είχε καταφέρει! Και ειδικά μακριά από το γήπεδό της κέρδισε το πρώτο παιχνίδι της φέτος, χωρίς να τα έχει καταφέρει στους τέσσερις επομένους αγώνες, όπου είχε τρεις ήττες.

Στο πρωτάθλημα της κατηγορίας της παραμένει χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στο δεύτερο μισό του, αλλά είναι σε απόσταση βολής, στο -3 για την ακρίβεια, από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς ανόδου, ενώ είναι σε μικρή απόσταση ασφαλείας, στο +5 συγκεκριμένα, από την ζώνη του υποβιβασμού.

Απουσιάζουν λόγω τραυματισμών οι Κάρτερ (ΜΕ), Λάινς (ΜΕ), Μπέιλι (ΕΠ).

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Στίβενεϊτζ κέρδισε με 2-0 εντός έδρας την Χάρτλπουλ, σε έναν αγώνα που προηγήθηκε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, με τέρμα του Ριντ στο 21’, ενώ ο Λιστ στο 46’ «καθάρισε» το παιχνίδι γι’ αυτήν.

Στίβενεϊτζ Στατιστικά

*Εχει τρία σερί N/G.

*Εχει 3/5 N/G μαζί με under 2,5 εκτός έδρας.

Οξφορντ – Στίβενεϊτζ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ