9η αγωνιστική 

*100% πληρότητα θεατών.

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν over 2,5 

ΜΟΝΑΚΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δέχτηκε μεγάλη και έντονη πίεση από την Σοσιεδάδ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά κατάφερε να πάρει τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας και να κρατήσει το προβάδισμα για την πρόκριση. Το τελικό 1-1 προήλθε κυρίως από την καλή της εικόνα στο πρώτο μέρος, αφού στο δεύτερο απείλησε ελάχιστα και βρισκόταν κυρίως σε καθεστώς άμυνας. Τα επόμενα παιχνίδια με την ισόβαθμη Αϊντχόφεν είναι κομβικά για την εξέλιξη αυτού του ομίλου.

«Με την μπάλα γνωρίζουμε ότι οι ισπανικές ομάδες είναι από τις καλύτερες στον κόσμο, κάτι που έκανε αυτό το παιχνίδι τόσο δύσκολο. Η ομάδα είχε ένα καλό παιχνίδι στην άμυνα, όχι στην επίθεση. Αυτός ο εκτός έδρας βαθμός είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς », εξήγησε ο προπονητής της Μονακό Νίκο Κόβατς. Είχε προηγηθεί η δύσκολη νίκη επί της Κλερμόν με 1-3 εκτός έδρας, δεύτερη συνεχόμενη για το πρωτάθλημα σε ένα παιχνίδι που όπως και με την Σεντ Ετιέν δεν έβγαλε μάτια αλλά στάθηκε τυχερή σε ορισμένες περιπτώσεις.

Σε καλή κατάσταση οι δύο βασικοί της φορ Μπεν Γιεντέρ και Φόλαντ, που σκοράρουν ανελλιπώς στα τελευταία παιχνίδια της. Δεν θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι απέναντι στην Μπορντό ο χαφ Φάμπρεγας (2/0) και ο βασικός δεξιός μπακ Σιντιμπέ (6/0). Πάντα εκτός ο εφεδρικός στόπερ Μαρσελέν.

Προηγούμενο παιχνίδι: Ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Σοσιεδάδ εκτός έδρας για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Προηγήθηκε με τον Ντισασί στο 16′ αλλά ισοφάρισε ο Μερίνο στο 53′.

Μονακό Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν goal/goal (δες το στο Pamestoixima)

*Σκοράρει πρώτη στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΜΠΟΡΝΤΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Είχε και αυτή σε ένα παιχνίδι την τύχη με το μέρος της αλλά και τον κίπερ Κοστίλ σε καταπληκτική μέρα, και κατάφερε να μείνει όρθια απέναντι στην Ρεν μετά το τελικό 1-1. Ματς που άξιζε να ηττηθεί, δεν ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη επιθετικά ενώ παρατηρήθηκε και έλλειψη ταχύτητας. Χτίζει πάντως το καλύτερο φετινό σερί της με μία νίκη και δύο ισοπαλίες στα τρία τελευταία και οι βαθμοί είναι αυτοί που είναι σημαντική σε αυτή την φάση για την ομάδα του Πέτκοβιτς, που φαίνεται να έχει καταλήξει στο 3-4-3, αφού πέρασε από πολλές αλχημείες και πειραματισμούς.

Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε την απόδοσή μας. Ξεκινήσαμε καλά αλλά ο αντίπαλος κατάφερε να διεισδύσει και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Είδαμε παίκτες έτοιμους να θυσιαστούν και να δώσουν τον εαυτό τους για να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Αυτή η εβδομάδα είναι θετική. Αντέξαμε, ήμασταν λίγο τυχεροί μετά από αυτά τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια, είμαι αισιόδοξος. Τώρα περιμένω να σταθεροποιήσω την ομάδα», η άποψη του Πέτκοβιτς που κερδίζει ηρεμία και χρόνο.

Απών ο αρχηγός Κοσιελνί (5/0), πάντα εκτός ο στόπερ Μπάις, και οι επιθετικοί Μάτζα και Έλις, μάλλον δεν προλαβαίνει ο μέσος Σισοκό (4/0) και ο χαφ Ονάνα (3/2). Απέκτησε τον Νιάνγκ που δεν θα είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα. Τέλος, οι Μπακουά, Ρουγιάρ και Τραορέ δεν κλήθηκαν στην αποστολή.

Προηγούμενο παιχνίδι: Ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Ρεν εντός έδρας για το πρωτάθλημα. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 56′ αλλά αντέδρασε και ισοφάρισε στο 89′ με τον Μεσέρ.

Μπορντό Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν goal/goal

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν over 2,5

Μονακό – Μπορντό στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ