Ανοικτό παιχνίδι στην Αμβέρσα

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης-προγνωστικα-ποδοσφαιρου

Καλημέρα φουνταριστοί!

Δεν επιβεβαιώθηκε το ποντάρισμα της χθεσινής στήλης, καθώς η Τσέλσι έχασε από τη Γιουβέντους στο Τορίνο. Δεν είχαν τη συνήθη, καλή εικόνα στο ματς οι παίκτες του Τούχελ και δεν αξιοποίησαν παράλληλα τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στην επίθεση.

Το “μενού” της ημέρας είναι γεμάτο από αναμετρήσεις για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων σε Γιουρόπα Λιγκ και Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Φυσικά, όλα τα ματς της ημέρας παίζουν στην Interwetten με πλήθος στοιχημάτων!

Άντβερπ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άντβερπ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

– Η Άντβερπ διανύει περίοδο φόρμας το τελευταίο διάστημα και με εξαίρεση το πρώτο παιχνίδι των ομίλων στο “Καραϊσκάκης” εναντίον του Ολυμπιακού, έχει σημειώσει τέσσερις νίκες σε πέντε ματς. Στο Φάληρο είχε καλή εικόνα στο δεύτερο μέρος, μετά το γκολ που δέχτηκε, έφτιαξε 2-3 φάσεις, όμως οι γηπεδούχοι σκόραραν στο τελευταίο δεκάλεπτο και πήραν τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Πρίσκε έκανε τρεις σερί νίκες από τότε, η τελευταία μάλιστα, πολύ σημαντική εναντίον της Ουνιόν Σεντ-Ζιλουάζ (1-2) εκτός έδρας, με ανατροπή. Έρχεται από τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια με γκολ εκατέρωθεν και over 2.5.

– Η Άιντραχτ δεν έχει κάνει την εκκίνηση που θα ήθελε στη σεζόν, δυσκολεύεται πάρα πολύ να πάρει νίκες και είναι ενδεικτικό ότι δεν τα έχει καταφέρει σε οκτώ αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Προέρχεται από έξι διαδοχικές ισοπαλίες, οι πέντε πιο πρόσφατες έληξαν με σκορ 1-1. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, εντός έδρας, με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε. Έχει χάσει τα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν, στο Κύπελλο από τη Βάλντχοφ Μάνχαϊμ και από τη Ντόρτμουντ στην πρώτη αγωνιστική.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άιντραχτ δεν έχει σημειώσει νίκη κι όμως προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί. Αντιμετωπίζει την Άντβερπ η οποία επίσης δε νίκησε στην πρεμιέρα, όμως είναι σε καλή κατάσταση αγωνιστικά και βγάζει αυτοπεποίθηση στην έδρα της. Δεν αποκλείω το σενάριο να πάρει θετικό αποτέλεσμα η βελγική ομάδα, ωστόσο, αμφότερες δίνουν δικαιώματα αμυντικά και εκτιμώ ότι θα γίνει ανοικτό παιχνίδι. Επιλογή το combo ποντάρισμα στο goal/goal & over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:45  Άντβερπ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης | G/G & Over 2.5 @ 1.90

Άντβερπ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ