Interwetten: Άρης – Απόλλων Σμύρνης με πλήθος αγορών (02/10)

Ανανεώθηκε:
interwetten

Στις 20:30, Άρης και Απόλλων Σμύρνης θα αναμετρηθούν για την 5η αγωνιστική της Super League, με την Interwetten, να διαθέτει το ματς με πλήθος στοιχηματικές αγορές.

Άρης – Απόλλων Σμύρνης στηn Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νίκη σημείωσε ο Άρης, με αντίπαλο τον Ατρόμητο εκτός έδρας με σκορ 1-3 για το πρωτάθλημα. Οι Θεσσαλονικείς φάνηκαν πιο αποτελεσματικοί, εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των Περιστεριωτών. Ο Μαντσίνι άνοιξε το σκορ στο 10΄, ενώ η γηπεδούχος μείωσε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+3΄). Ο Γκάμα έγραψε το 1-2 εκτελώντας πέναλτι στο 60′. Πέντε λεπτά αργότερα ο Γκαρσία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο πρώτος βαθμός φέτος στη Σούπερ Λιγκ ήρθε για τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη, στην ισοπαλία με τον Ιωνικό (0-0). Η γηπεδούχος είχε καλύτερη εικόνα ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, καθώς δημιούργησε ευκαιρίες, και θα μπορούσε αν τις είχε αξιοποιήσει να πετύχει τέρμα. Ο Ντάουντα πλησίασε τα δίχτυα των αντιπάλων, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 85΄ έμεινε με 10 παίκτες, καθώς βγήκε με δεύτερη κίτρινη ο Τσιλούλης

Όπως φαίνεται από τις αποδόσεις της interwetten, τον πρώτο λόγο για νίκη έχει ο Άρης. Πιο ειδικά, ο άσος εντοπίζεται στο 1.40, η ισοπαλία στο 4.60, και το διπλό στο 8.00.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

  • Στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια του Άρη, μπήκαν δύο ή λιγότερα τέρματα (στο 1.95 το κάτω από 2.5)
  • Στους τρεις από τους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες του Απόλλωνα Σμύρνης, δεν σκόραραν και οι δύο ομάδες (στο 1.70 το No Goal)

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές, για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκορ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ