Φιλοξενούμενοι που δεν παίζουν για την ισοπαλία

Ανανεώθηκε:
Dragao Porto's Stadium

Καλημέρα φουνταριστοί!

Ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ απόψε, έχει οκτώ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις οι οποίες προμηνύονται συναρπαστικές, όπως τις περισσότερες φορές όταν μιλάμε για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στο ποδόσφαιρο. Φυσικά, όλοι οι αγώνες της ημέρας παίζουν στη Stoiximan με πλήθος στοιχημάτων!

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ίντερ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ίντερ Προγνωστικά

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ υπέστη απρόσμενη ήττα στην πρεμιέρα των ομίλων από την πρωτάρα Σέριφ με σκορ 2-0 εκτός έδρας και τώρα θέλει να ρεφάρει την απώλεια, απέναντι φυσικά σε έναν δυσκολότερο αντίπαλο. Μετά την εν λόγω ήττα έκανε τρεις διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Σούπερ Καπ Ουκρανίας. Στο σημαντικότερο εξ αυτών επικράτησε της Ντιναμό Κιέβου με σκορ 3-0 και πήρε το πρώτο τρόπαιο στη σεζόν.

Η Ίντερ απέτυχε να πάρει τη νίκη στο ματς με την Αταλάντα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος και έχασε έδαφος αναφορικά με την κορυφή της Serie A, όπου είναι η Νάπολι με +4. Παρ’ όλα αυτά, έβγαλε αντίδραση μετά το 1-2 του ημιχρόνου και είχε φάσεις να κάνει την ολική ανατροπή, με αποκορύφωμα φυσικά το χαμένο πέναλτι του Ντιμάρκο στο 86′. Δεν έχει υποστεί ήττα στο πρωτάθλημα, έχασε μόνο από τη Ρεάλ (0-1) στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ίντερ λειτουργεί καλά επιθετικά και πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να την κρατήσει μακριά από την εστία της η Σαχτάρ. Οι Ουκρανοί επίσης, γνωρίζουν ότι για να έχουν ελπίδες για κάτι καλό στον όμιλο πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Επιλέγω το goal/goal σε απόδοση 1.75.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Πόρτο – Λίβερπουλ Προγνωστικά

Η Πόρτο στάθηκε αξιοπρεπώς στο “Μετροπολιτάνο” κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, πήρε το βαθμό της ισοπαλίας έπειτα από το 0-0 και έδειξε ότι είναι μια ομάδα που δε φοβάται έδρες και μεγάλους αντιπάλους. Θα δυσκολέψει όποια κι αν βρεθεί στο δρόμο της, αφού παίζει ως πιστή στο πλάνο του Κονσεϊσάο και έχει παίκτες στην επίθεση οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Είναι αήττητη έως τώρα στη σεζόν, με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Η Λίβερπουλ από την πλευρά της είναι στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, όμως άφησε δύο βαθμούς τελευταία στην έδρα της νεοφώτιστης Μπρέντφορντ, με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 3-3. Απώλεσε βαθμούς έπειτα από τέσσερις διαδοχικές νίκες, μεταξύ των οποίων και το 3-2 ενάντια στη Μίλαν στην πρεμιέρα των ομίλων. Έξι συνολικά έως τώρα στη σεζόν για τους “Ρεντς” του Κλοπ που δεν έχουν υποστεί ήττα.

Θα έχει φάσεις το ματς και περιμένω οι δύο ομάδες να τις αξιοποιήσουν. Η Λίβερπουλ είναι πιο άνετη αφού έχει ήδη μία νίκη, αλλά δεν είναι ομάδα που παίζει για να μη χάσει. Επιλογή το over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.70.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:45  Σαχτάρ – Ίντερ | Goal/Goal @ 1.75

22:00  Πόρτο – Λίβερπουλ | Over 2.5 @ 1.70

Πόρτο – Λίβερπουλ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ