*Αγώνας εξ αναβολής

*Η Ολτρινχαμ έχει κερδίσει την μοναδική φορά που υποδέχθηκε την Κινγκ’ ς Λιν με 3-0.

ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ολτρινχαμ κέρδισε με 1-0 εντός έδρας τη Νοτς Κάουντι, στην επιστροφή της σε αγωνιστική δράση μετά από μακρά περίοδο απουσίας λόγω κορωνοϊού. Και ήταν και αρκετά καλή, επικρατώντας δίκαια της αντίπαλου της. Αυτή ήταν η τρίτη της νίκη, έχοντας 2/2 στο γήπεδό της, αν και η προηγούμενη ήταν επί μίας σαφώς υποδεέστερης αντιπάλου.

Είναι ακριβώς στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, μία από τις τρεις ομάδες χωρίς ισοπαλία ακόμη στο πρωτάθλημα. Και βρίσκεται σε απόσταση βολής, στο -3 συγκεκριμένα, από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς ανόδου, ενώ είναι σε μικρή απόσταση ασφαλείας, στο +5 για την ακρίβεια, από την ζώνη του υποβιβασμού.

Απουσιάζουν έξι παίκτες, κυρίως αμυντικογενείς, λόγω τραυματισμών ο τερματοφύλακας Γκουλντ και οι αμυντικοί Γουάιτ, Ντένσμορ, Ντίγκι, Χάμπσον και τιμωρημένος είναι ο μέσος Τζάκσον που εκτίει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής του. Επίσης τραυματίστηκε σοβαρά και θα λείψει καιρό ο μέσος Κίρμπι.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Ολτρινχαμ κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Νοτς Κάουντι, χάρη σε γκολ του Ντινανγκά στο 29’, σε έναν αγώνα που είχε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά κινδύνευσε και με ισοφάριση προς το τέλος.

Ολτρινχαμ Στατιστικά

*Εχει δύο σερί under 2,5 μαζί με N/G (δες το στην Betshop)

*Εχει 3/5 under 2,5 στη σεζόν, 1/2 εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
ΚΙΝΓΚ’Σ ΛΙΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Κινγκ’ς Λιν ηττήθηκε με 0-1 εντός έδρας από την Γουίλντστοουν, γνωρίζοντας δεύτερη σερί ήττα, τέταρτη στα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει παίξει ως τώρα, έχοντας και μία νίκη σε αυτό, την οποία έχει πετύχει μακριά από το γήπεδό της!

Και παραμένει χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, εντός ζώνης υποβιβασμού, αλλά σε απόσταση βολής από αρκετές ομάδες που είναι πιο πάνω της στις θέσεις παραμονής, ούσα μόλις στο -1 από αυτές.

Εκτός του μέσου Κινγκ που έχει κάποιες ενοχλήσεις και δεν έχει παίξει φέτος, δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Κινγκ’ς Λιν έχασε με 0-1 εντός έδρας από την Γουίλντστοουν, με το τέρμα να επιτυγχάνεται από τον Κούπερ στο 38’, αν και είχε αρκετές ευκαιρίες τόσο να προηγηθεί, όσο και να ισοφαρίσει. Μάλιστα έπαιξε σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη περισσότερο, αλλά ατύχησε να πέσει στην καλή μέρα του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Κινγκ’ς Λιν Στατιστικά

*Εχει 2/2 G/G μαζί με over 2,5 εκτός έδρας.

*Εχει 3/6 under 2,5 στη σεζόν.

Ολτρινχαμ – Κινγκ΄ς Λιν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ