Μοιρασιά στο “North London Derby”

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης-προγνωστικα-ποδοσφαιρου

Καλημέρα φουνταριστοί!

“Στραπάτσο” χθες για τη στήλη, δεν επαληθεύτηκαν τα δύο σημεία που προτάθηκαν. “Στραπάτσο” και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία όχι μόνο δε νίκησε με over 1.5 γκολ που περίμενα, έχασε κιόλας από την Άστον Βίλα με 0-1 στο “Ολντ Τράφορντ”. Επίσης, Ρεάλ Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ δεν επιβεβαίωσαν το goal/goal αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν ξεκάθαρες ευκαιρίες να σκοράρουν στην αναμέτρηση.

Το στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής είναι γεμάτο από αγώνες των κορυφαίων πρωταθλημάτων και όχι μόνο. Τα ματς παίζουν στην bet365 με πλήθος ειδικών στοιχημάτων για κάθε λογής ενδεχόμενο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Άρσεναλ – Τότεναμ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άρσεναλ – Τότεναμ Προγνωστικά

– Η Άρσεναλ αναθάρρησε με τις νίκες που σημείωσε τελευταία και πάει στο ντέρμπι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία συγκριτικά με το πως άρχισε τη σεζόν. Νίκησε δύσκολα για το πρωτάθλημα Νόριτς και Μπέρνλι με το ίδιο σκορ 1-0, όμως λίγο ενδιαφέρει τον Αρτέτα και τους οπαδούς τη δεδομένη στιγμή το θέαμα. Σημασία έχει το αποτέλεσμα για να ανέβει βαθμολογικά η ομάδα και να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους οι ποδοσφαιριστές. Τελευταία, είχε εύκολο έργο εναντίον της Γουίμπλεντον για το Λιγκ Καπ και με αλλαγές στο αρχικό σχήμα, οι “Κανονιέρηδες” επικράτησαν με σκορ 3-0 και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Μετρούν τέσσερις νίκες και μία ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια, οι δύο για το πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777 

– Η Τότεναμ ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν, χωρίς τον Κέιν στην ενδεκάδα μάλιστα, έκανε το απόλυτο νικών σε τρία παιχνίδια, χωρίς να δεχτεί γκολ. Τις εν λόγω νίκες διαδέχτηκαν δύο ήττες με μηδέν γκολ στα τα “Σπιρούνια” με τον Χάρι Κέιν να έχει επιστρέψει στην ομάδα αλλά να κινείται σε ρηχά νερά. Στο τελευταίο ματς που έδωσε, αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 στην έδρα της Γουλβς για το Λιγκ Καπ και εν τέλει προκρίθηκε μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Ουσιαστικά δεν έχει σημειώσει νίκη σε τελευταία τέσσερα 90λεπτα, σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Η ομάδα του Νούνο έχει 5/6 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ.

Ντέρμπι είναι, πάθος και ένταση θα έχει. Πολλή τακτική επίσης από τους δύο προπονητές, που θα επιδιώξουν να επιβληθούν του αντιπάλου. Η εικόνα της Άρσεναλ τελευταία, δείχνει ότι δε θα πάρει υψηλό ρίσκο. Ούτε η Τότεναμ του Νούνο είναι ομάδα που θα παίξει φουλ επίθεση. Έχει αξία το ρίσκο στην ισοπαλία σε απόδοση 3.30.

Προγνωστικά Στοιχήματος

18:30  Άρσεναλ – Τότεναμ | Χ @ 3.30

Άρσεναλ – Τότεναμ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ