Φιλοξενούμενοι φαβορί

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης-προγνωστικα-ποδοσφαιρου

Καλημέρα φουνταριστοί!

Δεν επαληθεύτηκε το ποντάρισμα της χθεσινής στήλης, αφού η Άντερλεχτ αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με αντίπαλο τη Γάνδη, στις Βρυξέλλες και χάθηκε ο άσος που προτάθηκε. Το κουπόνι στοιχήματος σήμερα, έχει αγώνες από τη Bundesliga, τη Jupiler League, τη Segunda Division. Όλα τα παιχνίδια της ημέρας προσφέρονται από την betshop με πολλές επιλογές!

Ζιλ Βισέντε – Πόρτο 2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.70
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ζιλ Βισέντε – Πόρτο

H Ζιλ Βισέντε προέρχεται από δύο διαδοχικές ισοπαλίες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος και συμπλήρωσε τέσσερις αναμετρήσεις δίχως νίκη. Τελευταία επικράτησε της Πορτιμονένσε με σκορ 0-1 εκτός έδρας. Παραμένει στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα, όμως αναζητά άμεσα μια νίκη για να ανακάμψει. Μετρά 3/5 παιχνίδια με N/G και 4/5 ματς με σύνολο under 2.5 γκολ. Η Πόρτο είναι σαφώς ανώτερη ομάδα και προέρχεται από την εντός έδρας ευρείας έκτασης νίκη κόντρα στην Πορτιμονένσε, με σκορ 5-0. Δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία πέντε ματς σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Παίζει με τη Λίβερπουλ εντός έδρας την ερχόμενη Τρίτη και αναμφίβολα θα έχει το μυαλό της στο συγκεκριμένο ματς.

Η Πόρτο είναι το φαβορί του αγώνα και πολύ λογικά προσφέρεται σε χαμηλή απόδοση η νίκη της. Ανεβάζουμε την τιμή με 2 & over 1.5 γκολ στο αξιοπρεπές 1.70. 

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ ΚΕΘΕΑ: 1114 Εποπτεία εμπ. επικ/νίας: ΕΕΕΠ

Αλτάι – Μπεσίκτας

Η Αλτάι αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της κατηγορίας μέχρι στιγμής, έχει σημειώσει τέσσερις νίκες σε διάστημα έξι αγώνων στη Σούπερ Λιγκ και είναι στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα. Σημείωσε δύο απανωτές νίκες, η τελευταία εναντίον της Ρίζεσπορ με σκορ 1-2 εκτός έδρας. Δεύτερη συνεχόμενη με το ίδιο σκορ. Μετρά 5/6 ματς φέτος με σύνολο over 2.5 γκολ. Η Μπεσίκτας από την πλευρά της είναι στην πρώτη θέση της κατάταξης μαζί με την Τράμπζονσπορ, και θέλει να ξεφύγει έστω προσωρινά. Αήττητη στο πρωτάθλημα, με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Έχει 4/6 αναμετρήσεις με over 2.5 τέρματα.

Περιμένω να είναι ανταγωνιστική η Αλτάι και να συμβάλει στο σκοράρισμα στην αναμέτρηση. Η Μπεσίκτας φυσικά παραμένει το φαβορί και αν παρουσιαστεί όπως μπορεί, θα κατακτήσει τους τρεις βαθμούς. Όμως, θεωρώ ότι η ευκαιρία του ματς είναι το over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Προγνωστικά Στοιχήματος

23:15  Ζιλ Βισέντε – Πόρτο | 2 & Over 1.5 @ 1.70

20:00  Αλτάι – Μπεσίκτας | Over 2.5 @ 1.80

Αλτάι – Μπεσίκτας Over 2.5 σε απόδοση 1.80
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ