Προγνωστικά Τένις: Ντέρμπι από τα παλιά μεταξύ Κόχλσραιμπερ και Μονφίλς

Spyros_Betarades
Σπύρος Ματσούκης
Ανανεώθηκε:
Τέννις slider

Νικολάζ Μπασιλασβίλι – Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα

Μπορεί τα καλύτερα αποτελέσματα του Αλεχάντρο Φοκίνα να προέρχονται στο χώμα, αλλά ο Ισπανός έχει σημειώσει αρκετές επιτυχημένες εμφανίσεις και σε γρηγορότερες συνθήκες. Ας μην ξεχνάμε πως είναι πρώην πρωταθλητής του Γουίμπλεντον στα Juniors στο χόρτο και έτσι και στα indoors το παιχνίδι του μάλλον λειτουργεί καλύτερα όταν μπορεί να βρει έναν τρόπο να υπαγορεύσει o ίδιος το παιχνίδι του.

Το θέμα είναι ότι ο Νικολάζ Μπασιλασβίλι είναι ένας από τους παίκτες που δεν δείχνουν σχεδόν ποτέ τέτοια ελευθερία στον αντίπαλο. Ο Γεωργιανός είχε μερικά εξαιρετικά αποτελέσματα στην αρχή της σεζόν όμως στη συνέχεια  η απόδοση του έκανε μια αναμενόμενη κοιλία. Ο Μπασιλασβίλι αρέσκεται στο επιστρέψει κάθε μπάλα πίσω από τη βασική γραμμή, με κύριο μέλημα του να εκβιάσει το λάθος του αντιπάλου.

Αναμένεται σίγουρα μια αναμέτρηση με μεγάλα ράλι και αυτός που θα καταφέρει να ειναι πιο σταθερός θα έχει το προβάδισμα, όμως δεδομένης της καλύτερης φόρμας του Ισπανού τις τελευταίες εβδομάδες στο Tour θα τον εμπιστευτούμε σήμερα για την νίκη.

Εκτίμηση: Νταβίντοβιτς Φοκίνα (2.20)

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φίλιπ Κόχλσραιμπερ – Γκαέλ Μονφίλς

Πρόκειται για ένα πραγματικό throwback η συγκεκριμένη αναμέτρηση της Πέμπτης στο Μετς, καθώς οι δυο τενίστες έχουν μια μακριά προιστορία καθώς βρέθηκαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά πριν από δεκατρία χρόνια. Ο Μονφίλς έχει ένα πολύ κυρίαρχο προβάδισμα, που περιλαμβάνει έξι συναντήσεις σε indoor hard βγαίνοντας νικητής σε κάθε ένα από αυτές τις συναντήσεις, αν και μόνο μία φορά μπόρεσε να κλείσει ματς στα δύο σετ. Ο Γερμανός βρίσκεται στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης ως lucky looser, έχοντας ηττηθεί από τον Ρούν στον τελευταίο προκριματικό γύρο.

Ο Μονφίλς φαίνεται πως έχει ξεπεράσει την τραγική κατάσταση που βρίσκονταν τα τελευταία χρόνια, δείχνοντας ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο τους τελευταίους μήνες, στο οποίο μάλιστα ίσως βοήθησε και ο πρόσφατος γάμος με τη Σβιτολίνα. Ιδιαίτερα το επίπεδό του ανέβηκε δραματικά κατά τη διάρκεια της αμερικανίκης hardcourt σεζόν και αν συνεχίσει να παίζει σε αυτό το επίπεδο, θα πρέπει να θεωρείται ξανά ως απειλή για τους διεκδικητές του τίτλου.

Ο Κόχλσραιμπερ έχει περισσότερους αγώνες στο ενεργητικό του και αναμένεται να είναι αρκετά ανταγωνιστικός στο σημερινό ματς, για αυτό και θα τον εμπιστευτούμε για την κατάκτηση τουλάχιστον ενός σετ ως το καλύτερο σημείο.

Εκτίμηση: +1.5 σετ Κόχλσραιμπερ (1.85)

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις