Betshop: Ρόμα – Ουντινέζε με πλήθος αγορών (23/09)

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Στις 21:45, Ρόμα και Ουντινέζε κοντράρονται για την 5η αγωνιστική της Σέριε Α. Η Betshop προσφέρει πληθώρα αγορών για το ματς.

Ρόμα – Ουντινέζε στη Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για πρώτη φορά ηττήθηκε η Ρόμα τη φετινή σεζόν, από τη Βερόνα μακριά από το γήπεδό της με 3-2. Η ομάδα του Μουρίνιο έκανε την αρχή στο σκορ με τον Πελεγκρίνι να πετυχαίνει γκολ στο 36΄. Στο 49΄ ο Μπαράκ ισοφάρισε, με τους ”τζιαλορόσι” να δέχονται ένα πεντάλεπτο αργότερα γκολ και από τον Καπράρι (54΄). Ακολούθησε το αυτογκόλ από τον Ίλιτς (58΄) που έφερε το ματς στα ίσια, και λίγα λεπτά πιο μετά ο Φαραόνι (63΄) έδωσε ξανά προβάδισα στη Βερόνα.

Δύσκολο βράδυ πέρασε η Ουντινέζε στον αγώνα με την Νάπολι εντός έδρας, καθώς το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε 0-4 σε βάρος της. Μόλις μία τελική εντός εστίας κατέγραψαν οι γηπεδούχοι, ενώ οι αντίπαλοι ήταν σαρωτικοί.  Ο Όσιμεν άνοιξε λογαριασμό στο 24΄, με τον Ραχμάνι να κάνει το 0-2 11 λεπτά αργότερα. Στο 52΄ ο Κουλιμπαλί συνέχισε το σκοράρισμα, με τον Λοθάνο να συμπληρώνει το καρέ τερμάτων στο 84΄.

Όπως φαίνεται από τις αποδόσεις της betshop, φαβορί για τη νίκη είναι η Ρόμα. Αναλυτικότερα, ο άσος βρίσκεται στο 2.02, η ισοπαλία στο 2.53, και το διπλό στο 5.95.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop