Προγνωστικά Στοιχήματος eSports: BLAST Premier Fall (21/09)

Vasilis-Ortega_Betarades
Βασίλης Ortega
Ανανεώθηκε:
esports 2021

Καλημέρα Betarades με το BLAST Premier Fall να τρέχει αυτή την εβδομάδα με $150κ έπαθλο και εισιτήρια για το Live event για τους 6 από τους 12. Πολλές μεγάλες ομάδες δεν έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους γι αυτό και παρατηρούμε ομάδες όπως οι Natus VincereVitalityNinjas in Pyjamas και Gambit eSports να παλεύουν αυτές τις μέρες. Σήμερα έχουμε δύο αναμετρήσεις με την απογευματινή να έχει να κάνει με τους νικητές της χτεσινής ημέρας και την βραδινή αντίστοιχα τους χαμένους που αντιμετωπίζουν αποκλεισμό. Θα ήθελα να υπενθυμίσω πως όλες μας οι επιλογές πρέπει να είναι ΜΟΝΑ- ΑΠΟΔΕΚΤΑ ενώ στα eSports συνήθως είναι και ισόποσα, πάμε να δούμε ποιο αναλυτικά τα σημερινά.

Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για όλους τους gamers ή μη που έχουν λογαριασμό στο Steam δημιούργησα group που θα βρείτε ΕΔΩ, απώτερος σκοπός να μαζευτούμε το active community του Betarades.gr εκεί έτσι ώστε να παίζουμε παρέα. To discord του site μας θα το βρείτε ΕΔΩ ενώ θα με βρείτε στο κανάλι #Esports για οποιαδήποτε απορία.

Νέο κανάλι για τους Betarades.gr για όλα τα LIVE  και τις εκπομπές του Αποστόλη με πολλά δώρα, μπορείτε να κάνετε δωρεάν subscribe ΕΔΩ.

G2 eSports vs Ninjas in Pyjamas (17:30)

BLAST Premier Fall και μεγάλη αναμέτρηση εν όψη μιας και Γάλλοι και Σουηδοί έχουν χτίσει ομάδες για κορυφή, προφανώς σήμερα ο χαμένος έχει και δεύτερη ευκαιρία μέσο lower bracket αλλά είναι το πρώτο crash test σε σοβαρό τουρνουά. Οι G2 eSports μπορεί να δεσπόζουν στην 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης αλλά στο ESL απογοήτευσαν, οι Ninjas in Pyjamas από την άλλη έχουν σκαρφαλώσει 15 θέσεις μέσα σε 2 μήνες! Το map pool θα κρίνει τα πάντα μιας και οι 2 ομάδες είναι καλύτερες σε διαφορετικούς χάρτες, περιμένω την Inferno να είναι και 3η, σε αυτή τη περίπτωση οι Γάλλοι περνάνε. Οι Ninjas in Pyjamas θα προσπαθήσουν να πλασάρουν την Ancient, οι Γάλλοι είναι υπερόπτες και υπάρχει πιθανότητα να το επιτρέψουν και πιθανότατα θα το πληρώσουν.

Εκτίμηση :

  • Over 2,5 χάρτες με απόδοση 2,02 στην Stoiximan
Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

MIBR vs BIG (20:30)

BLAST Premier Fall αναμέτρηση lower bracket με τις αποδόσεις να μην αφήνουν πολλά περιθώρια, 1,08 έχουν οι Γερμανοί και θα κερδίσουν. Οι MIBR έχουν κατέβει με αλλαγή και τον προπονητή τους, covid19 η αιτία αλλά για να είμαστε ειλικρινής από τότε που άφησαν τον Fallen ο οργανισμός κατέρρευσε… Το 2-0 στο 1,40 επίσης καμία αξία, απομένουν οι γύροι με αξία στα σύνολα του Under προς το παρόν τουλάχιστον θεωρώ πως όσο πλησιάζουμε στην έναρξη θα αλλάξουν και αυτά. Ενα 2-0 με 16-10 σε κάθε χάρτη και κάτω θέλουμε, ότι παλέψουν οι Βραζιλιάνοι θα είναι στην Overpass που τυχαίνει να είναι και ο καλύτερος χάρτης των BIG.

Εκτίμηση :

  • Under 52,5 γύροι με απόδοση 2,00 στην bet365.
Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Vasilis Ortega