Bet365: Πλήθος αγορών στο Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα (22/09)

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Στις 23:00, Ρεάλ Μαδρίτης και Μαγιόρκα θα αναμετρηθούν για την 6η αγωνιστική της La Liga, με την bet365, να προσφέρει πληθώρα αγορών για το ματς.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να μείνει μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας στη λήξη της 5ης αγωνιστικής, αποκτώντας 13 βαθμούς, στο +2 από τη δεύτερη Ατλέτικο. Στην επικράτηση έφτασε στο Μεστάγια επί της Βαλένθια, παίρνοντας το παιχνίδι με σκορ 1-2. Η δράση με γκολ ξεκίνησε στο 66΄, με τον Ντούρο να σημειώνει το πρώτο τέρμα στο ματς. Ωστόσο, ο Βινίσιους έφερε την ισοφάριση στο 86΄. Με διαφορά δύο λεπτών ο Μπενζεμά (88΄) σκόραρε, γύρισε το παιχνίδι και χάρισε τη νίκη στους “μερένχες”.

Χωρίς νικητή έληξε ο εντός έδρας αγώνας της Μαγιόρκα με τη Βιγιαρεάλ, καθώς παρέμειναν στο μηδέν (0-0). Απέναντι σε μια ομάδα που “προτιμά” τις ισοπαλίες, η Μαγιόρκα δεν μπόρεσε να σταθεί και τόσο σκληρή αντίπαλος. Απείλησε σε ελάχιστες φάσεις, με περισσότερες στο πρώτο ημίχρονο. Και οι δύο ομάδες, κρατήθηκαν στον ίδιο ρυθμό από την αρχή μέχρι το τέλος, αδυνατώντας να αυξήσουν το τέμπο.

Όπως φαίνεται και από τις αποδόσεις της bet365, περισσότερες πιθανότητες για νίκη έχει η Ρεάλ Μαδρίτης. Πιο ειδικά, ο άσος βρίσκεται στο 1.25, η ισοπαλία στο 6.00, και το διπλό στο 10.00.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

Στην Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις