Betshop: Σπέτσια – Γιουβέντους με κορυφαίες αγορές (22/09)

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Στις 19:30, η Σπέτσια φιλοξενεί την Γιουβέντους για την 5η αγωνιστική της Serie A, με την Betshop να διαθέτει το ματς με πλήθος στοιχηματικές αγορές.

Σπέτσια – Γιουβέντους στη Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανηγύρισε την πρώτη της νίκη τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα η Σπέτσια, επικρατώντας με 1-2, κόντρα στη Βενέτσια εκτός έδρας. Έπειτα από δύο ήττες και μία ισοπαλία, η ομάδα έφτασε στο τρίποντο, κάνοντας την αρχή στο 13΄, με γκολ του Μπαστόνι. Η γηπεδούχος μείωσε στο 59΄με τον Τσεκαρόνι. Ο Μπουραμπιά έφερε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το μεγάλο ντέρμπι έληξε με ισοπαλία. Στο 1-1 έμεινε η Γιουβέντους με τη Μίλαν εντός έδρας, με τη “Μεγάλη Κυρία” να μην έχει σημειώσει ούτε μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Στο πρώτο 45λεπτο, οι “ροσονέρι” ήταν σε καλύτερη αγωνιστική φόρμα, παίρνοντας το προβάδισμα από το 4΄, με γκολ του Μοράτα. Ο Ντιμπάλα σημείωσε κάποιες απειλητικές απόπειρες, με τον Μενιάν να μπλοκάρει. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 76΄ με τον Ρέμπιτς.

Κρίνοντας από τις αποδόσεις της betshop, τον πρώτο λόγο για να κερδίσει έχει η Γιουβέντους. Συνολικά, ο άσος είναι στο 8.20, το ”Χ” στο 5.60, και το διπλό στο 1.35.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

  • Στα εννιά από τα δέκα ματς της Σπέτσια, σκόραραν και οι δύο ομάδες (στο 1.90 το Goal/Goal)
  • Στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες της Γιουβέντους, σημειώθηκαν 3 ή λιγότερα γκολ (στο 1.60 το Under 3.5)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop