Προγνωστικά Baseball: Ασταμάτητοι οι Κάρντιναλς

Lazaros
Lazaros
Ανανεώθηκε:
Μπέιζμπολ MLB

ΝΥ ΜΕΤΣ-ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΦΙΛΛΙΣ (18/9 2:10)

Στο Citi Field της Νέας Υόρκης, συνεχίζεται η μάχη της ανατολικής περιφέρειας της Νάσιοναλ λιγκ, ανάμεσα στους Φιλαδέλφεια Φίλλις και τους τοπικούς Μετς. Αμφότερες οι δύο ομάδες κυνηγάνε τόσο της πρωτιά της περιφέρειας, όσο και τη δεύτερη wild card της λίγκας, με τους Φίλλις πάντως να έχουν πλεονέκτημα έναντι των Μετς.33

Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες επί των Καμπς στην έδρα τους, φτάνοντας έτσι σε ρεκόρ 74-72, απέχονας από την κορυφή της περιφέρειας και τους Μπρέιβς δύο νίκες, έχοντας όμως και δύο παιχνίδια περισσότερα και από τη wild card και τους Κάρντιναλς, είναι πίσω δυόμιση νίκες και με δεκαέξι παιχνίδια να απομένουν, όλα είναι πιθανά. Ο δεξιόχειρας Ζακ Γουίλερ ξεκινάει σήμερα στο παιχνίδι για τους Φίλλις, που παρόλο δεν θεωρείται άσσος του πίτσινγκ,  έχει ρεκόρ φέτος 13-9 με ΕRA 2,86.Μάλιστα γνωρίζει πολύ καλά το γήπεδο, καθώς αγωνιζόταν εδώ για πέντε συνεχόμενα έτη.

Οι Μετς έχουν χάσει έδαφος στην κούρσα για την είσοδο στα πλέι οφ, απόρροια των κακών εμφανίσεων του τελευταίου δεκαημέρου, συσσωρεύοντας αρκετές ήττες, που τους έριξαν στην τρίτη θέση της περιφέρειας με ρεκόρ 72-75 και δε θεωρώ ότι δε θα μπορέσουν να μπουν στα πλέι οφ, ακόμα και αν κερδίσουν όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια.Ο Ταϊχουάν Γουόλκερ ανεβαίνει στο βουνό σήμερα για τους Μετς, με το δεξιόχειρα πίτσερ να επιτρέπει πέντε τέρματα σε έξι ίννινγκς στην τελευταία του εκκίνηση, με τα τρία μάλιστα να είναι homeruns.

  • 2-6 στα 8 τελευταία παιχνίδια τους οι Φίλλις
  • Το όβερ έχει σημειωθεί στα 7 από τα 10 τελευταία παιχνίδια των Φίλλις
  • 6-21 στα 27 τελευταία παιχνίδια τους οι Μετς, απέναντι σε ομάδα με θετικό ρεκόρ
  • Όβερ έχουν λήξει τα 8 από τα 11 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια των Μετς

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται οι επιθέσεις των δύο ομάδων, μάλιστα οι Φίλλις πέτυχαν 17 τέρματα στο τελευταίο παιχνίδι τους, ενώ οι Μετς σκοράρουν πάνω από τέσσερα τέρματα στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους και περιμένουμε σήμερα να έχουμε πολλά ρανς γραμμένα στο ταμπλό.

Πρόταση:Όβερ 8 ρανς με απόδοση 2,09

Δείτε τα Προγνωστικά Μπέιζμπολ

ΣΤΛ ΚΑΡΝΤΙΝΑΛΣ-ΣΑΝ ΝΤΙΕΓΚΟ ΠΑΝΤΡΕΣ (18/9 2:10)

Μάχη για τη δεύτερη wild card της Νάσιοναλ λιγκ δίνουν σήμερα οι Σαν Ντιέγκο Πάντρες, απέναντι στους Σεντ Λούις Κάρντιναλς στο Busch Stadium, έδρα των δεύτερων. Οι Πάντρες έρχονται εδώ με ρεκόρ 76-70, μετά τις δύο νίκες που πέτυχαν επί των Τζάιαντς στο Σαν Φρανσίσκο και βρίσκονται μισή νίκη πίσω από τους σημερινούς αντιπάλους.Ο νεοφερμένος από τη Φιλάδελφεια Βινς Βελάσκεζ θα κάνει την πρώτη του εκκίνηση με τους Πάντρες σήμερα, με το δεξιόχειρα πίτσερ να έχει ρεκόρ 3-6 και ERA 5,95 σε 21 εμφανίσεις, με τις 17 από αυτές να είναι αρχικός.

Οι Κάρντιναλς την τελευταία εβδομάδα πετάνε φωτιές, προσπερνώντας τους πάντες στην κούρσα της κατάκτησης της δεύτερης wild card της Νάσιοναλ λιγκ, καταγράφοντας ρεκόρ αυτή τη στιγμή 76-69.Σήμερα τους δίνεται η ευκαιρία να αποσπαστούν περισσότερο από την καυτή ανάσα των Πάντρες, πετυχαίνοντας μια ακόμα νίκη.Ο δεξιόχειρας Μάιλς Μίκοας ξεκινάει στο παιχνίδι για τους Κάρντιναλς σήμερα, με το βετεράνο πίτσερ να καταγράφει ρεκόρ 0-2 με ERA 5,47 σε έξι εκκινήσεις.

  • 2-6 στα 8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους οι Πάντρες
  • 0-4 στα 4 τελευταία πρώτα παιχνίδια σειράς για τους Πάντρες
  • 7-1 στα 8 τελευταία παιχνίδια τους οι Κάρντιναλς
  • 4-1 στα 5 τελευταία παιχνίδια τους οι Κάρντιναλς, απέναντι σε ομάδα με θετικό ρεκόρ

Θα πάμε με τους Κάρντιναλς σήμερα εδώ, που έχουν μια καταπληκτική πορεία τελευταία, με το μόνο ερωτηματικό να είναι ο Μίκολας, που εμφανίζεται ασταθής, αλλά σήμερα περιμένουμε μια καλή εμφάνιση από αυτόν.

Πρόταση: Νίκη του Σεντ Λούις με απόδοση 1,87

Το MLB στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ