*1η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

*Περιορισμένος αριθμός θεατών (μέχρι 25.000 επιτρέπεται να βρεθούν στις εξέδρες).

*Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τη σεζόν 2006/2007 για τους ομίλους του ΟΥΕΦΑ και αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στην Κωνσταντινούπολη.

*Μια νίκη μετράει η Φενερμπαχτσέ σε γερμανικό έδαφος. Μια νίκη και μια ισοπαλία το εντός έδρας ρεκόρ της Άιντραχτ με ομάδες από την Τουρκία.

*Over 2.5 ήρθαν τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Άιντραχτ στο Γιουρόπα Λιγκ.

*G/G & Over 2.5 οι 4/5 πρόσφατες έξοδοι της Φενερμπαχτσέ στο Γιουρόπα Λιγκ.

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Συνεχίστηκε η έφεση της Άιντραχτ στις ισοπαλίες, αυτή τη φορά παραχώρησε 1-1 με τη Στουτγκάρδη εντός έδρας. Είχε τον έλεγχο στο ξεκίνημα, ήταν όμως άστοχη στην τελική προσπάθεια και δεν κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Με επιθετική διάθεση και στο β’ μέρος, έφτιαξε φάσεις, μπήκε μπροστά στο σκορ σε κρίσιμο σημείο, λίγο αργότερα απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, υπέστη το… σοκ στο φινάλε με την ισοφάριση. Σκόρερ ο εξτρέμ Κόστιτς, ο οποίος ήθελε να πάρει μεταγραφή στη Λάτσιο, αλλά η διοίκηση της Αϊντραχτ απέρριψε την πρόταση της ιταλικής ομάδας (δέκα εκατ. ευρώ).

Τρίτη διαδοχική ισοπαλία για την Άιντραχτ, είχε προηγηθεί το εντός έδρας 0-0 με την Άουγκσμπουργκ και το εκτός έδρας 1-1 με τη Μπίλεφελντ, αγνοεί τη χαρά της νίκης μετά το πέρασμα τεσσάρων αγωνιστικών, στην πρεμιέρα ηττήθηκε με το βαρύ 5-2 απ’ τη Ντόρτμουντ. Επιστρέφει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ μετά από ένα χρόνο απουσίας, τη σεζόν 2019-2020 έφτασε μέχρι τους “16” γνωρίζοντας τον αποκλεισμό με δύο ήττες απ’ τη Βασιλεία (0-3, 1-0). Βρίσκεται σ’ έναν ιδιαίτερα απαιτητικό όμιλο, προβάλλει φαβορί για την 1η θέση, αναμένεται πάντως να δώσει μάχη με Ολυμπιακό και Φενερμπαχτσέ για την πρόκριση. Ο κόουτς Γκλάζνερ είναι τιμωρημένος και θα δει το ματς απ’ την κερκίδα. Στα καθαρά αγωνιστικά, αμφίβολοι είναι οι μπακ Λεντζ (βασικός) και Τουρέ, τραυματίας ο χαφ Ρόντε.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Στουτγκάρδη. Προηγήθηκε με τον Κόστιτς στο 79’, στο 82’ η Στουτγκάρδη έμεινε με δέκα παίκτες και έφερε το ματς στην ισορροπία στο 89’.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Stoiximan).

*G/G στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πρώτη γκέλα στο εγχώριο πρωτάθλημα για τη Φενερμπαχτσέ, την περασμένη Κυριακή παραχώρησε εντός έδρας 1-1 με τη Σίβασπορ. Συνάντησε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό μετά το προβάδισμα της και πριν την ανάπαυλα υπέπεσε σε πέναλτι. Άργησε να επιτεθεί με αξιώσεις στο δεύτερο 45λεπτο, άγγιξε το 2-1, αλλά δεν κατάφερε να το πετύχει και άφησε δύο σημαντικούς βαθμούς. Είχαν προηγηθεί τρεις νίκες κόντρα σε Ντεμίρσπορ (0-1), Αντάλιασπορ (2-0) και Αλτάι (0-2), “συγκατοικεί” στην κορυφή με τρεις ομάδες στους δέκα πόντους και η επιστροφή στην κορυφή του τουρκικού ποδοσφαίρου αποτελεί τον μεγάλο της στόχο.

Επιστρέφει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ μετά τη σεζόν 2018-2019, τότε είχε προκριθεί στους “32” γνωρίζοντας τον αποκλεισμό απ’ τη Ζενίτ. Βρίσκεται σ’ έναν ιδιαίτερα απαιτητικό όμιλο και αναμένεται να δώσει μάχη με Άιντραχτ και Ολυμπιακό για τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Στο αγωνιστικό κομμάτι, παραμένουν τραυματίες οι Σανγκαρέ, Καντιόγλου, Σόσα και Ντουρσούν, τραυματίστηκαν στο παιχνίδι πρωταθλήματος και τέθηκαν νοκ αουτ ο στόπερ Τισεράν και ο χαφ Καχβετσί, Ζάιτς. Επιστρέφουν οι Νόβακ και Πέλκας.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Σίβασπορ. Προηγήθηκε με τον Οσάγι – Σάμουελ στο 23’, δέχθηκε την ισοφάριση με πέναλτι στο 45’.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*N/G στα 4/6 τελευταία ματς.

*Under 2,5 στα 6/8 τελευταία παιχνίδια.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Φενερμπαχτσέ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ