Πέφτουν κατακόρυφα διπλά σε Ολλανδία και Σουηδία!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Έχει αρκετά εκτενές μενού το κουπονι οπαπ της Δευτέρας (13/09) παρόλο που διανύουμε καθημερινή. Πολλά εμπορικά πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη έχουν αγωνιστικές που ολοκληρώνονται σήμερα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Προκύπτουν αρκετές μεταβολές προς τα κάτω σε αποδόσεις όπως παρατηρούμε σήμερα. Η πιο μεγάλη έρχεται από την Ολλανδία και τη δεύτερη κατηγορία της. Σο Γιονγκ Άγιαξ – Μπρέντα, οι φιλοξενούμενοι έχουν γυρίσει σε φαβορί. Συγκεκριμένα, από το 3.00 η νίκη τους έχει πιάσει απόδοση 2.05.

Παραμένουμε στην ίδια διοργάνωση για το Γιόνγκ Άλκμααρ – Ντε Γκράαφσαπ. Και εδώ το διπλό είναι το σημείο που υποχωρεί. Όπως βλέπουμε, η νίκη των φιλοξενούμενων είχε ανοίξει στο 2.15 και τώρα πια φτάνει το 1.70.

Περνάμε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στην ανώτερη κατηγορία Αργεντινής. Στο Χιμνάσια – Βελέζ Σάρσφιλντ σημειώνεται άλλη μια πτώση σε απόδοση. Το διπλό παιζόταν σε τιμές αουτσάιντερ στο 2.75 και πλέον κυμαίνεται στο 1.95.

Και στην Α’ Χιλής υπάρχει σημείο σε κάθοδο στο Ουνιόν Εσπανιόλα – Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε. Μάλιστα, η τιμή του άσου στον οποίο αναφερόμαστε πλησιάζει αυτή του διπλού, που είχε τις περισσότερες πιθανότητες να επιβεβαιωθεί. Έτσι, η νίκη των γηπεδούχων από το 3.50 έχει κατέβει ως το 2.50.

Στη σουηδική Σουπερετάν τώρα πάμε για το Βάσαλουντς – Σούντσβαλ. Εδώ υποχωρεί το διπλό. Εντοπιζόταν αρχικά στο 2.50, και αυτή τη στιγμή έχει πέσει στο 2.10.

Τζίροι στοιχήματος

Μια ματιά στα εμπορικότερα παιχνίδια της ημέρας ενδιαφέρει πάντα τους φίλους τους στοιχήματος. Η μέρα περιλαμβάνει παιχνίδι για την Πρέμιερ Λιγκ, που ως συνήθως πλασάρεται στην κορυφή της λίστας. Έτσι, εκεί συναντάμε το Έβερτον – Μπέρνλι, με συνολικό τζίρο 310.040 €. Από αυτά το 57,55% έχει πέσει στον άσο των “ζαχαρωτών”.

Δεύτερο ακολουθεί το Χετάφε – Έλτσε για τη Λα Λίγκα. Το ποσό που έχει συγκεντρώσει είναι στα 105.513 € και το 49,70% εξ αυτών έχει πονταριστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Τρίτο στην κατάταξη έρχεται το Μπολόνια – Βερόνα της Σέριε Α. Στα 104.412 € ανέρχεται ο τζίρος του και το 43,99% έχει στοιχηματιστεί στο ενδεχόμενο να κερδίσει η γηπεδούχος.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα