5η αγωνιστική 

*100% πληρότητα θεατών.

*9/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν over 2,5 

*8-4-0 στα 12 τελευταία

ΜΠΟΡΝΤΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αναμενόμενο να παρουσιάσει αυτό το προβληματικό πρόσωπο, αφού πριν 1,5 μήνα ήταν ένα βήμα μακριά από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα για λόγους χρεωκοπίας. Χρειάζεται πολύ χρόνο, αφού είναι ανέτοιμη και απογοητευτική σε όλα τα αγωνιστικά επίπεδα, το 2-2 στο «Βελοντρόμ» αποδείχθηκε μια εναλλαμπή. Μεγάλο της ατού η παρουσία του Ελβετού τεχνικού Πέτκοβιτς, ο οποίος βέβαια καλείται να ανέβει ένα βουνό προκειμένου να βρει χημέια σε ένα σύνολο γεμάτο από νέους ποδοσφαιριστές. Στο τελευταίο, γνώρισε την συντριβή από την Νις στην Νίκαια με 4-0 σε παιχνίδι που δεν μπήκε ποτέ να παίξει, η εικόνα της ήταν θλιβερή και μπορούσε να δεχτεί παραπάνω τέρματα.

Έτρεξε στο φινάλε των μεταγραφών μήπως προβεί σε κάποια σημαντική κίνηση, αλλά δεν τα κατάφερε και αγόρασε μόνο τον στόπερ Γκρέγκερσεν από την Μόλντε και τον μέσο Ονάνα από την Λιλ και παλεύει μήπως βρει κάποιο ελεύθερο επιθετικό αφού θέλει να καλύψει το κενό του Ντε Πρεβίλ, που αποχώρησε.

Πάντα εκτός ο έμπειρος στόπερ Μπαϊς, ο νεοαποκτηθείς αριστερός μπακ Μενσά , ο νεαρός χαφ Σισοκό, ο εξτρέμ Καλού (4/0) και ο νεοαποκτηθείς φορ Μάτζα. Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Κουατένγκ (4/0), ενώ δεν έχει επιστρέψει ακόμη από τις διεθνείς του υποχρεώσεις ο φορ Χουάνγκ (3/0).

Προηγούμενο παιχνίδι: Συντριβή από την Νις με 4-0 εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Μπορντό Στατιστικά

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν goal/goal (δες το στο Pamestoixima)

*Έχει δεχθεί γκολ πρώτη στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΛΑΝΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Θετικά τα δείγματα για το ενθουσιώδες σύνολο της Λανς, που δείχνει να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι. Παραμένει αήττητη στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια, αλλά δείχνει κάτι να της λείπει σε ισορροπία και σταθερότητα ανάμεσα στις γραμμές της. Θα της στοίχιζε πολύ ακριβά αυτό στο παιχνίδι με την Λοριάν εντός έδρας, που παρουσιάστηκε αφελής και κατώτερη των περιστάσεων και έμεινε στο 2-2. Ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να αυξήσει την πίεση και να πετύχει την ολική ανατροπή του σκορ.

Με αρκετές αλλαγές, έχασε σε φιλικό την προηγούμενη εβδομάδα με 4-3 από την Ντανκέρκ, παρά την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας που τις χωρίζει. Επαναδανείστηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν τον νεαρό ταλαντούχο φορ Καλιμουεντό, που σημείωσε πέρυσι επτά γκολ με την φανέλα της. Παράλληλα, αγωνίστηκε μετά από 6 μήνες ο επιθετικός Σαϊντ, που τον είχε αποκτήσει από την Τουλούζ.

Τιμωρημένος για δεύτερο παιχνίδι ο μεσοαμυντικός Ντουκουρέ (3/0), πάντα απών λόγω τραυματισμού ο αριστερός μπακ Αϊνταρά (1/0), θετικός στον κορονοϊό ο επιθετικός Γκαναγκό (4/2) που βρίσκεται σε καραντίνα έδω και μια εβδομάδα.

Προηγούμενο παιχνίδι: Ηττήθηκε από την Ντανκέρκ με 4-3 σε φιλικό παιχνίδι την περασμένη εβδομάδα.

Λανς Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν goal/goal

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν over 2,5

Μπορντό – Λανς στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ