*5η αγωνιστική

ΣΚΑΝΘΟΡΠ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Σκάνθορπ είναι μία από τις έξι ομάδες του πρωταθλήματος που ψάχνει ακόμη την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Όχι πώς τα πηγαίνει καλύτερα σε άλλους θεσμούς, αφού στον τελευταίο αγώνα της έχασε με 0-3 από την Μάντσεστερ Σίτι U21 για το Λιγκ Τρόφι. Με αυτό το αποτέλεσμα επιστρέφει στις ήττες έπειτα από τρεις σερί ισοπαλίες.

Είναι πάντα χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, σε απόσταση βολής, στο +1 συγκεκριμένα, από την ζώνη του υποβιβασμού.

Και από τον σημερινό αγώνα θα λείψει ο επιθετικός Τζάρβις, ο αμυντικός Μίλεν, ενώ χτύπησαν στο παιχνίδι της πρεμιέρας και δύσκολα θα παίξουν απόψε οι Μπίλσον (ΤΕ), Ο’ Νιλ (ΕΠ), Χάλαμ (ΜΕ), ενώ πιο πρόσφατα χτύπησαν και θα απουσιάσουν ο επιθετικός Λοφτ και ο μέσος Κένιον.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Σκάνθορπ έχασε με 0-3 εντός έδρας από την Μάντσεστερ Σίτι U21, με τα γκολ των φιλοξενουμένων να πετυχαίνουν οι Πάλμερ (6’), Μπόλτον (24’), Μακάτι (84’).

Σκάνθορπ Στατιστικά

*Εχει τρεις σερί αγώνες με 2-3 γκολ (δες το στην Interwetten)

*Εχει 4/6 under 2,5 στη σεζόν.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΡΑΝΜΙΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Τρανμίρ προέρχεται από την πρώτη της φετινή ήττα, χάνοντας 0-1 εντός έδρας από την Νιούπορτ, έπειτα από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και μετά τη νίκη της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Είναι στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, έστω και οριακά, και απέχει λιγότερους βαθμούς από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς, στο -1 συγκεκριμένα, ενώ είναι στην ελάχιστη απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού, στο +4 για την ακρίβεια.

Τραυματίες και απόντες είναι οι ΜακΝτόναλντ (ΑΜ), Ντέιβις (ΑΜ) και αμφίβολη είναι η συμμετοχή του επιθετικού Νέβιτ που έχει κάποιες ενοχλήσεις.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Τρανμίρ έχασε με 0-1 εντός έδρας από την Νιούπορτ, χάρη σε ένα γκολ του Φίσερ στο 60΄, σε ένα σκληρό παιχνίδι με λίγες φάσεις, έχοντας γλιτώσει και από το δοκάρι της πριν δεχθεί το γκολ.

Τρανμίρ Στατιστικά

*Εχει τρία σερί N/G στην σεζόν.

*Εχει 4/5 under 1/5 στη σεζόν

Σκάνθορπ – Τρανμίρ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ