Betshop: Πλήθος αγορών στο Γιουβέντους – Έμπολι (28/08)

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Στις 21:45, Γιουβέντους και Έμπολι κοντράρονται για την 2η αγωνιστική της Σέριε Α. Η Betshop προσφέρει πληθώρα αγορών για τον αγώνα.

Γιουβέντους – Έμπολι στη Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισοπαλία (2-2) έφερε η Γιουβέντους στην πρεμιέρα εκτός έδρας, με την Ουντινέζε. Ο Ντιμπάλα, άνοιξε τα ”χαρτιά” του και σκόραρε στο 3΄. Ο Ρονάλντο, στάθηκε σκληρός αντίπαλος, κάνοντας απειλητικές φάσεις. Στο 23΄ ο Κουαδράδο διεύρυνε το προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν, έπειτα από πέναλτι, με εκτέλεση του Περέιρα (51΄), με τον Ντεολοφέου να φέρνει την ισοπαλία.

Αρνητικά ξεκίνησε στο πρωτάθλημα η Έμπολι, δεχόμενη εντός έδρας ήττα από την Λάτσιο (1-3). Πέτυχε γρήγορο γκολ η ομάδα, με τον Μπαντινέλι, να δίνει προβάδισμα στο 4΄. Οι φιλοξενούμενοι τους έκοψαν τα φτερά, φέρνοντας δύο λεπτά αργότερα (6΄) την ισοφάριση με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, και τον Λάτσαρι, να τους οδηγεί προς την κορυφή (31΄). Το πέναλτι του Ιμόμπιλε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Με βάση τις αποδόσεις της betsop, η Γιουβέντους έχει σαφές προβάδισμα στο ματς. Αναλυτικά, ο άσος είναι στο 1.21, το ”Χ” στο 7.25, και το διπλό στο 11.00.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

  • Στα οχτώ από τα εννιά τελευταία παιχνίδια της Γιουβέντους, σημείωσαν γκολ και οι δύο ομάδες (στο 2.02 το Goal/Goal)
  • Στους πέντε από τους έξι πιο πρόσφατους αγώνες της Έμπολι, σημειώθηκαν 3 ή περισσότερα τέρματα (στο 1.45 το Over 2.5)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop