Interwetten: Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μονακό με πλήθος αγορών (25/08)

Ανανεώθηκε:
interwetten

Στις 22:00, η Σαχτάρ Ντόνετσκ υποδέχεται την Μονακό για επαναληπτικό αγώνα των playoffs του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Interwetten, προσφέρει πληθώρα αγορών για τον αγώνα.

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μονακό στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη νίκη για την Σαχτάρ Ντόνετσκ, που πήρε τη νίκη σε βάρος της Μονακό εκτός έδρας (0-1). Έβαλε τα δυνατά της η ομάδα, αν και δέχτηκε σκληρή επίθεση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τους παίκτες της μετά το γκολ του Σίλβα στο 19΄, να προσπαθούν να κρατήσουν το προβάδισμα.

Το πάλεψε η Μονακό, μέχρι το τελευταίο λεπτό. Τελικώς δεν μπόρεσε να κερδίσει, και δέχτηκε από την ομάδα της Ουκρανίας ένα μόνο γκολ που ωστόσο ήταν καθοριστικό. Η ομάδα, έδειξε περισσότερα στο ματς, δημιουργώντας κλασικές ευκαιρίες, με καλύτερο πλάνο. Προσπάθησε να μειώσει την διαφορά, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων στάθηκε σκληρός αντίπαλος αποκρούοντας κάθε μπαλιά.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της interwetten, πιο κοντά στη νίκη είναι η Μονακό. Ειδικότερα, ο άσος βρίσκεται στο 2.85, η ισοπαλία στο 3.35, και το διπλό στο 2.45.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές, για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκορ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις